Пт, 2024-04-19, 15:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:57
Незабаром стартує щорічна панорама кінопрем'єр року "Вечори французького кіно"
Інші останні Культурні новини

26 січня в Києві стартує щорічна панорама найкращих французьких кінопрем'єр року "Вечори французького кіно", повідомляє Фокус.ua.

Як зазначається в прес-релізі, в програмі фестивалю, який відбудеться в Києві, Дніпропетровську, Одесі, Харкові, Львові, Донецьку, Запоріжжі та низці інших міст, будуть показані найкращі французькі фільми 2011 року.
Фестиваль відкриє справжня французька комедія "Мій найстрашніший кошмар" з дівою французького кіно Ізабель Юппер і бельгійським коміком Бенуа Пульвордом.
Так, в рамках фестивалю відбудеться показ фільму "Артист" Мішеля Хазанавічуса, який вже став відомим. "Артист" отримав 3 премії "Золотий глобус" і приз за найкращу акторську роботу Каннського фестивалю.
У програмі буде представлена ​​і зворушлива історія про маленьку дівчинку, якій було легше прикинутися хлопчиком - фільм "Дівча-шибеник", який отримав Гран-прі 2-го Одеського міжнародного кінофестивалю.
Мелодрама "17 дівчат" розповість про свідому масову вагітность групи старшокласниць провінційного містечка. Фільм заснований на реальних подіях.
А фантастична драма "Далеко по сусідству" розповідає про подорож у часі у пошуках щастя, і є екранізацією культового коміксу Хіро Танігучі.
Всі фільми демонструватимуться французькою мовою з українськими субтитрами.
Нагадаємо, що в четвер, 19 січня, в український прокат вийшов повнометражний фільм українського режисера Михайла Іллєнка про "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" - перший фільм, створений повністю у Україну без залучення іноземної кіноіндустрії. Цікавим є те, що це перший повноцінний прокат українського фільму, підтриманого державою, за всю двадцятирічну історію незалежності.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1384 | Додав: nowyny | Теги: Вечори французького кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]