Сб, 2024-04-20, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:21
Незважаючи на травму і спеку Світоліна пробилася до півфіналу турніру в Куала-Лумпурі
Інші останні Спортивні новини

У Куала-Лумпурі завершився чвертьфінальний матч тенісного турніру BMW Malaysian Open (категорія International), у якому українка Еліна Світоліна обіграла Крістіну Кучову зі Словаччини, повідомляє "Большой теннис Украины".

Матч завершився з рахунком 1-6, 6-1, 6-1.

Українка програла стартовий гейм у матчі, спершу дозволивши суперниці вийти вперед. Згодом Кучова ще двічі зробила брейк, при цьому не давши Світоліній заробити жодного брейкпойнту - 1:6.

У другому сеті також було кілька затяжних геймів, але зрештою партію виграла Світоліна, яка зуміла зробити чотири брейки, втративши лише один гейм на своїй подачі - 6:1.

Через спеку матч було призупинено перед початком вирішальної партії. Після відновлення гри Кучова зробила брейк у першому геймі. Однак Світоліна виграла шість геймів поспіль і завоювала путівку в 1/2 фіналу. Зустріч тривала 1 годину 42 хвилини.

Під час матчу 1/8 фіналу, який відбувся напередодні, Світоліна мала проблеми зі спиною, а на прес-конференції зізналася, що її досі турбує травма, якої вона зазнала на Australian Open.

У півфіналі на українку чекає протистояння з представницею Китаю Лінь Чжу, яка в основну сітку потрапила через кваліфікацію. У рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) Лінь Чжу посідає 190-ту сходинку..

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 806 | Додав: adminA | Теги: півфінал турніру, спека, Куала-Лумпурі, травма, Світоліна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]