Пт, 2024-03-29, 13:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:27
Ніч у Донецьку минула спокійно, а у Луганську – артобстріл і є загиблі
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом останньої доби Луганськ піддався артобстрілу, через що загинули люди, а в Донецьку ситуація "стабільно напружена". Про це йдеться у повідомленнях Донецької та Луганської міськрад.

Згідно з текстом, у Луганську протягом доби троє людей загинули та п'ятеро отримали поранення. Зокрема, двоє загинули внаслідок влучення снаряду у маршрутку.

Тіло ще однієї жінки знайшли 8 липня ввечері. За попередньою інформацією, вона загинула через поранення уламком голови після вибуху у сусідньому будинку.

Крім того, під час обстрілів пошкодили будівлі коледжу Луганської державної академії наук та гуртожитки, тролейбусне депо, кілька тролейбусів, ВАТ "Луганський акумуляторний завод" та низку житлових будинків, додали у міськраді.

Натомість у Донецьку, за повідомленням міської влади, ситуація "стабільно напружена", а ніч минула без пригод.

"Ситуація з продовольством прогнозована. У великих торгових мережах присутні всі види товарів", – йдеться у повідомленні.

Також повідомили, що комунальні служби та громадський транспорт працюють у звичному режимі.

Як повідомлялося, 8 липня у Луганську терористи обстріляли житлові квартали з артилерійської зброї, а в Донецьку викрали двох людей та захопили корпус юридичного інституту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: загиблі, Луганську, артобстріл, ніч, Донецьку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]