Пт, 2024-03-29, 03:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:54
Нічліг мітингувальникам надасть "КиївЕкспоПлаза"
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Генеральний директор "КиївЕкспоПлаза" Ігор Колгатін зробив заяву, у якій повідомляється, що акціонери прийняли рішення допомогти мітингуючим, надавши приміщення експоплази для розміщення учасників акції, повідомляє УНН.

"Суботу та неділю більшість співробітникив нашого колективу провели на майдані. Ми, як і сотні тисяч киян приєналися до протесту проти згортання курсу євроінтеграції України. Ми побачили тисячі українців, що приїхали з регіонів підтримати акції протексту. Як і більшість киян ми не будемо стояти осторонь.

Після розгону мирної демонстрації, акціонери прийняли рішення допомогти учасникам акції, надавши площу експоплази для розміщення мітингуючих. З сьогоднішнього дня ми організовуємо побут мітингуючих, харчування, ночівлю та відміняємо частину заходів, що планувалися на нашій площі. Просимо вибачення у наших партнерів за тимчасові незручності. Всіх, хто потребує ночівлі просимо звертатися до нашого експоцентру за номером: (044) 461 99 21", - йдеться у заяві.

Довідка: "КиївЕкспоПлаза” – найбільний в Україні виставковий центр. Його головним акціонером є Віктор Пилипишин. У 2004 році "КиївЕкспоПлаза” розмістив на своїй территорії 7,5 тис участників помаранчевої революції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 884 | Додав: adminA | Теги: нічліг мітингувальникам, КиївЕкспоПлаза | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]