Чт, 2024-04-25, 15:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:24
Німецький лікар Хармс укотре приїхав до Тимошенко
Інші останні Політичні новини
Лікар берлінської клініки "Шаріте" Лутц Хармс приїхав до ЦКЛ №5 в Харкові для продовження лікування екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомили прибічники екс-прем'єра, які чергують під лікарнею, Хармс зайшов на територію лікувальної установи близько 10.00 в понеділок.

За інформацією джерела в медичних колах, німецький лікар приїхав у Харків напередодні пізно увечері.

Раніше низка ЗМІ повідомляли, що Хармс планує перебувати в Харкові до 11 липня.

Доктор Хармс вже не раз приїжджав у Харків для консультацій щодо лікування Тимошенко.

13 травня прем'єр-міністр Україна Микола Азаров не відкидав можливості лікування Тимошенко за кордоном і стверджував, що "ніяких політичних репресій в Україні не проводиться".

Власенко заявив, що міліція посилила охорону лікарні Тимошенко

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко заявив, що поблизу Центральної клінічної лікарні Укрзалізниці у Харкові чергує велика кількість працівників міліції, передає УНІАН.

"Сьогодні поблизу лікарні збільшено кількість працівників міліції, стоять два пости ДАІ, які блокують усі автомобілі, незрозуміло на якій підставі. Це може говорити про те, що вони до чогось готуються", - заявив Власенко.

Крім того, він заявив, що у матеріалах кримінальної справи проти Тимошенко поки що немає документів щодо проведення судмедекспертизи стану її здоров'я. Він зазначив, що не володіє інформацією, чи була проведена судмедекспертиза. "Станом на сьогоднішній день на 9.00 у матеріалах справи нічого немає", - зазначив Власенко.

Нагадаємо, що завтра, 10 липня, продовжиться розгляд кримінальної справи проти Тимошенко щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України".

Під час останнього засідання суддя Костянтин Садовський задовольнив клопотання прокурорів про призначення Тимошенко судово-медичної експертизи, яка повинна встановити стан здоров'я екс-прем'єра, можливість її участі у судових засіданнях, можливість сприймати усну та письмову інформацію та наявність протипоказань для присутності на судових засіданнях.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 978 | Додав: adminA | Теги: тимошенко, Німецький лікар Хармс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]