Пт, 2024-03-29, 07:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Нинішній бюджет менший за попередній у десять разів - гендиректор "Дніпра"
Інші останні Спортивні новини

  Нинішній бюджет "Дніпра" менше за попередній в десять разів. Про це в коментарі matchday.ua заявив генеральний директор дніпровського клубу Андрій Стеценко, коментуючи фінансову ситуацію в команді.

"Пішли висококласні, досвідчені, зрілі гравці, на їх місце прийшли молоді футболісти. Відповідно, змінилася і концепція розвитку клубу.

Тепер, мабуть, в найближчому майбутньому робитимемо ставку на місцевих молодих футболістів, на своїх вихованців. Природно, різко зменшилася і витратна відомість на зміст команди і оплату контрактів гравців.

Поки концепція клубу така. Може, після якогось часу, все знову зміниться і ми почнемо працювати з більше класними і дорогими футболістами. У тому числі, і з легіонерами.

Ви ж розумієте, що ця ситуація диктується економічною і політичною обстановкою в країні. Думаю, не ми перші і не ми останні. Вже багато команд перейшли на таку систему.

Ми бачимо, що багато футболістів йдуть через те, що, напевно, не бачать ніяких перспектив в тому чемпіонаті України, в якому форматі він зараз існує. Напевно, ця тенденція поки триватиме. А там далі подивимося. Нинішній бюджет "Дніпра" разів у десять менше за попередній", - сказав Стеценко.

Раніше повідомлялося, що колишній головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич не збирається пробачати Коломойському борги із зарплати.

За неофіційною інформацією бюджет "Дніпр"а складав в останні роки 50-60 млн доларів.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 712 | Додав: adminA | Теги: гендиректор Дніпра, бюджет менший, десять разів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]