Сб, 2024-04-20, 15:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:51
Низку законів, ухвалених нардепами на "виїзному засіданні", Янукович підписав
Інші останні Офіційні новини
Президент України Віктор Янукович у п'ятницю підписав низку законів, ухвалених народними депутатами 4 квітня в актовій залі парламентських комітетів на вул. Банковій у Києві.

Зокрема, на офіційному інтернет-представництві глави держави повідомляється, що Янукович підписав закон № 163-VII "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо визначення деяких доходів бюджету", закон № 164-VII "Про внесення змін у додаток № 3 до закону України "Про державний бюджет України на 2013 рік" та закон № 181-VII "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2013 рік".

Крім цього глава держави підписав прийнятий 2 квітня на засіданні Верховної Ради закон № 159-VII "Про приєднання України до Протоколу проти незаконного виготовлення та обігу вогнепальної зброї, її складових частин і компонентів, а також боєприпасів до нього, що доповнює Конвенцію Організації Об'єднаних Націй проти транснаціональної організованої злочинності".

Як повідомлялося, 4 квітня депутати більшості провели засідання в актовій залі комітету Верховної Ради, оскільки сесійну залу парламенту на вул. Грушевського був заблокований опозиціонерами.

Спікер Верховної Ради вже підписав ухвалені закони і направив на підпис главі держави.

Опозиція закликала спікера і президента не підписувати закони, прийняті на засіданні поза стінами парламенту, посилаючись на незаконність проведення такого засідання.

12 квітня ВАСУ прийняв рішення про те, що засідання Верховної Ради України 4 квітня в актовій залі парламентських комітетів на вул. Банковій було правомочним.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1008 | Додав: adminA | Теги: янукович, закони, виїзне засідання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]