Пт, 2024-03-29, 06:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:53
Номіновано фільм про Євромайдан на російську кінопремію
Інші останні Культурні новини

  Український документальний фільм "Чорний зошит Майдану", що відображає події Євромайдану, за результатами першого туру увійшов у вісімку найкращих в своїй категорії. Про це повідомили в прес-службі премії "Лаврова гілка-2014".

Стрічка у першому турі увійшла у список робіт для голосування журі 15-ї російської премії "Лаврова гілка-2014" в номінації "Найкращий повнометражний неігровий телевізійний фільм".

Трійки фіналістів у кожній з номінацій буде оголошено 24 листопада. Урочиста церемонія вручення премії відбудеться 17 грудня.

Документальний фільм "Чорний зошит Майдану" зняли студенти 2-го режисерського курсу Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенка-Карого за чотири місяці.

Раніше документальний фільм українського кінорежисера Сергія Лозниці "Майдан" увійшов у програму "Спеціальний показ" Міжнародного кінофестивалю в Каннах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: російську кінопремію, фільм, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]