Пт, 2024-04-19, 01:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:45
Норвегія надасть Україні 35 млн доларів на рибальство
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Міністерство рибного господарства Норвегії в 2013 році виділить 35 млн дол на поглиблення відносин з Україною, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"У наступному році Норвегія має намір надати близько 35 млн дол на поглиблення співпраці з Україною", - заявила міністр рибного господарства і прибережних справ Норвегії Лісбет Берг-Хансен під час зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим.

При цьому вона зазначила, що ці кошти можна буде спрямувати на поглиблення співпраці між відповідними галузями. Серед іншого кошти підуть на дослідницькі роботи в галузі рибальства.

Зазначимо, що у Верховній Раді зареєстровано законопроект про аквакультуру, який допоможе навести лад у сфері водного та рибного господарства України.

Раніше повідомлялося, що в рамках проведення першої Всеукраїнської екологічної громадської акції "Чисте джерело" Всеукраїнська громада рибалок визначила 26 найпопулярніших серед рибалок України водойм і визначить з-поміж них найбільш екологічно чисте.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1126 | Додав: adminA | Теги: рибальство, Норвегія, Україні 35 млн доларів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]