Сб, 2024-04-20, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Нові вибухи у США, тепер на баржах. Є постраждалі
Інші останні Новини світу
В американському штаті Алабама ввечері в середу, 24 квітня, вибухнули чотири баржі з природним газом. Як повідомив твіттер пожежно-рятувального департаменту міста Мобіл, інцидент стався на однойменній річці, в її східній частині. Після вибухів на баржах спалахнула пожежа. Незабаром рятувальники повідомили про ще два вибухи.

В результаті події постраждали три людини, вони доставлені в лікарню. CNN уточнює, що постраждалі отримали опіки. Про причини вибухів поки нічого не відомо.

У Береговій охороні США телеканалу повідомили, що навколо місця події створена зона безпеки протяжністю в милю (1,6 кілометра). Влада закрила ділянку для судноплавства і ухвалила рішення почекати, поки вигорить газ на баржах, що вибухнули.

Нагадаємо, 17 квітня, ввечері, на заводі з виробництва добрив, розташованому в місті Вест (штат Техас) прогримів потужний вибух. Він заподіяв збиток приблизно сотні будівель, розташованих поруч із заводом, в числі яких школа і будинок престарілих. 14 людей загинуло, щонайменше 60 людей вважаються зниклими без вісті.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 956 | Додав: adminA | Теги: США, баржі, нові вибухи, постраждалі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]