Вт, 2024-04-16, 19:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:41
Новий 2014 рік - рік Синього дерев'яного Коня
Інші останні Новини світу
Рік Коня вступить у свої права 31 січня 2014 року і триватиме до 18 лютого 2015 року. Космічний елемент року - дерево, колір - синій (блакитний), зелений. Стихія - вогонь, якій притаманна рухливість, жвавість, внутрішня енергія, наснага, прагнення до влади, жадоба перетворень, творче горіння, раптовість, яскравість.

Талісман 2014 року - Синій дерев’яний Кінь. Синій колір символізує організованість, фанатизм, непохитність, ідеалізм, силу духу, світ, глибину, бачення, мудрість, тишу, спокій. Синій колір викликає відчуття благополуччя. Він асоціюється з постійністю і задумою, з вірністю, надійністю і честю. Рік Коня ознаменований елементом вогню і позитивною полярністю, а західним зодіакальним аналогом є Лев. Усе це говорить про бурхливу енергетику періоду, який може принести несподівані, дуже успішні злети і нищівні падіння.

Космічний елемент 2014 року - дерево, тому варто серйозно задуматися над тим, щоб «пустити коріння»: завести сім'ю, побудувати будинок, виховати дитину.

Амулетом цього року буде підкова, тому ви можете купити магніт у вигляді підкови на холодильник або ж придбати парочку маленьких сувенірних підков. Вони, до слова, повинні прикрашати ваш будинок не тільки під час новорічної ночі, а й впродовж усього року - це приведе щастя у ваш будинок.

Зустрічати Новий рік краще з родиною та близькими родичами, галасливою веселою компанією, серед дорогих і милих серцю осіб, але при цьому не забути подзвонити і привітати якомога більше знайомих, друзів і родичів.

При зустрічі Нового року близькі люди, як правило, збираються за столом. Спочатку «проводжають» рік, що минає, - згадують, чим він запам'ятався або що в ньому було. У ці миті варто згадати все найкраще, що сталося в році, що минає, подякувати Змію за те, що вона внесла у ваше життя багато нового. У перші секунди Нового року варто налаштуватися на позитивне ставлення до всього навколишнього, попросити Коня послати вам добро і радість. Забудьте про агресію, даруйте людям любов.

Обов'язковими атрибутами Нового року були і є шампанське, мандарини, бенгальські вогні, хлопавки, бій курантів і урочисте звернення лідера держави до громадян країни. З першим ударом курантів, що знаменує прихід нового року, прийнято цокатися келихами з шампанським і загадувати бажання.

Кінь за своєю природою тварина оптимістична, життєрадісна, любить простір, розваги, багатолюдні зборища. Тому до зустрічі Нового 2014 року не треба готуватися якось особливо. Головне, щоб цей день був наповнений позитивними емоціями, сміхом і веселощами.

Не йдіть проти своїх бажань, відзначте свято із задоволенням, дозвольте собі по-справжньому відпочити і відчути чари, якими просякнута зустріч Нового року.

На святі варто повеселитися від душі. Існує повір'я щодо зустрічі років, що знаходяться під управлінням цієї мудрої тварини: чим пишніше і урочистіше буде свято, тим спокійніше і плідніше пройде весь рік.

Святковий новорічний стіл має бути прикрашений численними і різноманітними стравами. Особливість полягає в тому, що на столі повинен обов'язково бути свіжий запашний хліб і побільше фруктів, овочів і свіжої зелені. Свіжа зелень має прикрашати практично будь-яку страву, подану до столу. Можна проростити овес на знак шанування символу нового року. Покладіть у дерев'яний посуд кашу або вівсяне печиво - за цей Кінь буде вам дякувати весь рік.

Звісно, не обійтися без салатів, холодних закусок, гарячих страв із картоплі і м'яса, солодких пирогів з яблуками і т.п. З напоїв може бути що завгодно, обов'язково шампанське (дуже міцні напої Кінь не оцінить).



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1408 | Додав: adminA | Теги: Новий 2014 рік - рік Синього дерев' | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]