Чт, 2024-03-28, 22:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:55
Новий рекорд з тривалості виступу встановив Чавес: 11 годин
Інші останні Новини світу
Президент Венесуели Уго Чавес встановив черговий рекорд з тривалості виступу - майже 11 годин у п`ятницю він представляв депутатам Національної асамблеї доповідь про підсумки минулого року, повідомляє ИТАР-ТАСС.
Торік аналогічний виступ тривав лише 7 годин. Але при цьому потрібно враховувати, що в червні минулого року Чавес переніс операцію з видалення ракової пухлини, а відтак чотири курси хіміотерапії.
Упродовж нинішнього виступу Чавес неодноразово торкався теми своєї хвороби. Зокрема, він висловив думку про те, що виявлене у нього лікарями онкологічне захворювання "стало випробуванням для всієї країни, з якого венесуельський народ вийшов з честю, продемонструвавши високий рівень зрілості".
Після видалення ракової пухлини відновлення організму після хвороби пройшло дуже добре, поділився Чавес з депутатами парламенту. Тепер кожних чотири місяці він має проходити медичне обстеження, берегти себе, правильно харчуватися.
Після 11-годинного виступу Чавеса в парламенті навряд чи у когось залишаться сумніви в тому, що його нинішня фізична форма дасть йому змогу провести повноцінну виборчу кампанію напередодні президентських виборів, призначених на 7 жовтня. Звертаючись до опозиції, Президент Венесуели кілька разів пообіцяв, що якщо програє на виборах, то першим визнає свою поразку, однак чекає того ж від свого супротивника.
Крім того, ще у 2007 році Чавес встановив рекорд за тривалістю виступу в нічному телеефірі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1059 | Додав: nowyny | Теги: венесуела, Уго Чавес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]