Чт, 2024-04-25, 19:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 99 100 101 102 103 ... 226 227 »

 

 

У Раді Європи закликали провести швидке і повне розслідування вбивства у Києві російського журналіста Аркадія Бабченка.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-05-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За словами Вальстрьом, відповідний інцидент лише один із останніх випадків серед убивств опозиційних журналістів у Росії та за кордоном.


 

 

Рада Європи закликала Білорусь запровадити мораторій на смертну кару як перший крок до її остаточного скасування.


 

Правоохоронці провели обшуки у чотирьох країнах Європи у зв’язку із минулорічними заворушеннями в Гамбурзі під час саміту країн "Великої двадцятки".


 

 

На заході Швеції пожежники всю ніч гасили лісову пожежу, спричинену іскрами з потяга, в якого зламалися гальма.


 

Джузеппе Конте, якого на посаду прем’єр-міністра Італії висунули дві популістські партії - "Рух п’яти зірок" і "Ліга", не зміг сформувати уряд і повернув мандат.


 

Польша готова выделить до 2 миллиардов долларов на создание американской военной базы на своей территории.


 

Іспанська поліція заявила, що заарештувала 66-річного чоловіка, підозрюваного в пограбуванні дев'яти різних банків Іспанії.


 

 

Президент Франції Еммануель Макрон заявив у п'ятницю, що Євросоюз не скасує антиросійських санкцій без прогресу в Україні.


 

 

Іспанський суд засудив бізнесменів і колишніх політиків до великих термінів ув'язнення і штрафів за участь у схемі відкатів.


 

Минулий рік Deutsche Bank завершив зі збитками - вже третій рік поспіль. У 2016 році мінус склав 1,4 млрд євро, в 2015-му - 6,8 млрд, що стало найгіршим показником в історії банку.


 

Європейський парламент та Рада ЄС завершили переговори щодо Європейської програми оборонного промислового розвитку (EDIDP), запропонованої Єврокомісією.


 

 

Кіпр посилив процедури перевірки в рамках схеми, відомої як "золота віза", яка надає кіпрське громадянство інвесторам.


 

Свідчення засновника Facebook Марка Цукерберга щодо витоку даних на слуханнях у Європарламенті не задовольнили євродепутатів.


 

Литві слід відповідально оцінювати можливості збільшення мінімальної місячної заробітної плати і зберегти її помірне співвідношення із середньою заробітною платою.