Пт, 2024-03-29, 10:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 104 105 106 107 108 ... 225 226 »

 

 

Німеччина та Франція узгодили основні вимоги до нового винищувача для заміни бойових літаків Eurofighter Typhoon та Rafale, починаючи з 2040 року.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-04-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Польше была запущена кампания под названием “Партнерство и трудоустройства”, призванная бороться с патологиями в трудоустройстве украинцев.


 

 

Державні відомства видали президенту Литви Далі Грибаускайте дозвіл на зведення будинку на придбаній ділянці в Байораї, на околиці Вільнюса.


 

Уряд Фінляндії вирішив не продовжувати експеримент із отриманням громадянами базового доходу - безумовної виплати, яка замінила допомогу по безробіттю.


 

 

Представники Парламентської асамблеї Ради Європи розповіли про способи підкупу з боку Азербайджану – не обійшлося і без повій.


 

 

Три одностатеві пари в місті Турін змогли законно зареєструвати своїх дітей на обох батьків. Це перший подібний випадок в Італії.


 

 

Єдиний шлях запобігти збереженню системної корупції в ПАРЄ – суттєво переглянути процедури асамблеї.


 

Лідером Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) стала Андреа Налес – жінка стала на чолі цієї політичної сили вперше в її 155-річній історії.


 

 

Демонстрація у Будапешті стала другою масовою антиурядовою акцією з часу парламентських виборів, які відбулися 8 квітня.


 

 

Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн закликала до жорсткішого курсу щодо Росії.


 

 

ЕТА була сформована наприкінці 1950-х років у період диктатури Франсиско Франко з метою створення незалежної Баскської держави на півночі Іспанії та на півдні Франції.


 

Президент Франції Еммануель Макрон у четвер зустрінеться з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель у Берліні.


 

 

Через безлади, які відбуваються в місті з неділі, влада запровадила у Тулузі комендантську годину.


 

 

Німеччина в рамках програми ЄС з переселення біженців прийме ще 10 тисяч мігрантів з Північної Африки і Близького Сходу.


 

 

У Брюсселі Німеччину закликали до якнайшвидшого скасування перевірок на кордонах.