Чт, 2024-04-25, 10:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 105 106 107 108 109 ... 226 227 »

 

 

Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн закликала до жорсткішого курсу щодо Росії.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-04-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

ЕТА була сформована наприкінці 1950-х років у період диктатури Франсиско Франко з метою створення незалежної Баскської держави на півночі Іспанії та на півдні Франції.


 

Президент Франції Еммануель Макрон у четвер зустрінеться з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель у Берліні.


 

 

Через безлади, які відбуваються в місті з неділі, влада запровадила у Тулузі комендантську годину.


 

 

Німеччина в рамках програми ЄС з переселення біженців прийме ще 10 тисяч мігрантів з Північної Африки і Близького Сходу.


 

 

У Брюсселі Німеччину закликали до якнайшвидшого скасування перевірок на кордонах.


 

Німеччина є лідером з переробки сміття в Євросоюзі, частка повернення сміття в корисний оборот у країні становить 66%, в той час як в середньому по Європі цей показник становить 46%.


 

Низка європейських країн, зокрема, Німеччина, Ісландія та Швеція, висловлюють занепокоєння у зв’язку зі зростанням кількості скоєних громадянами Грузії злочинів.


 

46 депутатів Європейського парламенту підписали лист із закликом до урядів країн Євросоюзу оголосити дипломатичний бойкот чемпіонату світу з футболу у Росії.


 

 

Рішення польської влади про посилену вирубку Біловезької пущі суперечило законодавству ЄС.


Литовські прикордонники зафіксували порушення литовського кордону - на кілька десятків метрів на територію Литви запливло російське прикордонне патрульне судно.


 

Міністр держуправління Естонії Яак Ааб, який сів за кермо наступного дня після п’янки та був затриманий за перевищення швидкості, у вівторок подав у відставку.


 

"Ми ввели новий санкційний пакет щодо людей, близьких до президента Росії Володимира Путіна, і було б дуже корисно, якби ЄС слідував нашому прикладу".


 

 

Колишній прем’єр-міністр Чорногорії Міло Джуканович переміг на президентських виборах, які відбулися у неділю.


 

У польському місті Гданськ в суботу пройшов багатотисячний марш ультраправої організації Obóz Narodowo-Radykalny (ONR).