Вт, 2024-04-23, 16:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 108 109 110 111 112 ... 226 227 »

 

 

Голландські депутати мають намір обговорити заморожування активів та заборону на отримання віз для кремлівських чиновників у відповідь на отруєння в Солсбері.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Віце-президент Європейської комісії Франс Тіммерманс 9 квітня відвідає Варшаву на тлі конфлікту з приводу спірних судових реформ у Польщі.


 

 

Влада Португалії закрила базу, де проводилося технічне обслуговування російських вертольотів "Камов".


 

В естонському переважно російськомовному повіті Іда-Вірумаа звільнили 12 рятувальників через недостатнє володіння ними естонською мовою.


 

 

У зв’язку з вірусом африканської чуми свиней (АЧС) польські митники проводять посилений контроль у пунктах пропуску на східному кордоні.


 

Уряд Польщі схвалив "Соціально-економічні пріоритети міграційної політики", а до середини року планує представити комплексний проект нової міграційної політики країни.


 

У НАТО вважають надзвичайно важливим подолання фізичних, процедурних та нормативних бар’єрів, які перешкоджають військовій мобільності.


 

 

Перші протиракетні системи Patriot надійдуть до Польщі у 2022 році. Про це повідомив прем’єр Польщі Матеуш Моравецький.


 

 

У Німеччині п'ятий рік поспіль фіксують зростання народжуваності – у 2016 році її рівень найвищий з 1973 року.


 

 

Європейський Фонд порятунку схвалив виділення Греції 6,7 млрд євро позики в рамках третьої міжнародної програми допомоги цій країні.


 

"Росія веде гібридну війну з Заходом, частиною якого ми є. Дезінформація є частиною цієї війни. І ось президент Земан чітко приєднався до цієї дезінформаційної кампанії".


 

14 держав Європейського Cоюзу вирішили видворити російських дипломатів у відповідь на отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля і його доньки у Британії.


 

Польські ЗМІ у понеділок повідомили про затримання співробітниками Агентства внутрішньої безпеки підозрюваного у шпигунстві на користь Росії.


 

На Балканах з'явився новий маршрут через Боснію, яким мігранти з Близького Сходу, Азії та Африки намагаються потрапити в Західну Європу.


 

У Польщі пропонують створити державну агенцію для українських мігрантів, яка б займалась захистом їхніх трудових прав.