Пт, 2024-04-19, 21:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 111 112 113 114 115 ... 226 227 »

 

«Я пригадав моїм колегам слова президента Лєха Качинського з Тбілісі, що спочатку Грузія, потім Україна, а згодом можуть бути Польща та балтійські країни.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Словаччини Андрій Кіска вважає, що уряд країни проігнорував попередження від розвідувальних служб про діяльність італійського злочинного синдикату.


 

Президент Європейської ради Дональд Туск надіслав лідерам ЄС стратегію щодо майбутніх відносин з Великою Британією після виходу країни з блоку.


 

Європейська комісія розкритикувала сім країн-членів ЄС за "агресивну" податкову політику, спрямовану на залучення багатонаціональних компаній через створення "податкових гаваней".


 

У заяві відзначається, що Україна категорично виступає проти закликів до насильства чи розпалювання міжнаціональної ворожнечі.


 

У ході свого візиту до США міністр закордонних справ Естонії Свен Міксер закликав НАТО до посилення заходів щодо стримування Росії.


 

 

Німеччина збирається обговорити на Раді ЄС проблему порушення громадянами Грузії умов безвізового режиму.


 

 

Французький уряд пропонує прийняти закон, який забороняє особам менше 15 років давати згоду на статеві стосунки.


 

Німеччина попереджає про можливі теракти "Ісламської держави" та небезпечну поведінку російських фанатів під час Чемпіонату світу з футболу, який цього року відбудеться в Росії.


 

Моя позиция: нам нельзя позволить достраивать "Северный поток-2". В Германии с этим также согласны", - сказал глава комитета Европарламента по иностранным делам Элмар Брок.


 

 

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр в понеділок офіційно запропонував переобрати Ангелу Меркель на посаді канцлера Німеччини.


 

 

Парламентська асамблея Ради Європи обрала своїм президентом італійського депутата Мікеле Ніколетті під час сесії у січні.


 

 

Лівопопулістський "Руху п'яти зірок" за попередніми даними отримав на парламентських виборах в Італії 31 відсоток голосів виборців.


 

Аргентинське видання Pagina 12 стало першим, яке звинуватили у порушенні скандального польського закону про Інститут нацпам'яті.


 

Всі види договорів з іноземцем мають бути в письмовій формі мовою, зрозумілою іноземному працівникові. Метою нових правил є запобігати працевлаштуванню іноземців на несприятливих для них умовах.