Чт, 2024-04-25, 06:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 112 113 114 115 116 ... 226 227 »

 

Всі види договорів з іноземцем мають бути в письмовій формі мовою, зрозумілою іноземному працівникові. Метою нових правил є запобігати працевлаштуванню іноземців на несприятливих для них умовах.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Близько 600 комп'ютерів, що використовуються для "видобування" біткоїнів та інших криптовалют, були викрадені з центрів обробки даних.


 

 

Більша часина Європи майже тиждень потерпає від снігопадів та морозів. В результаті негоди загинули вже понад 60 осіб.


 

Дві третини членів Соціал-демократичної партії Німеччини підтримують створення "великої коаліції" з консервативним блоком Ангели Меркель.


 

 

Прем’єр Іспанії Маріано Рахой у четвер заявив, що лідер Каталонії має бути обраний з тих, "хто перебуває в Іспанії і не має проблем з законом".

 


 

Європейська комісія у понеділок присвоїла Знак європейської спадщини (European Heritage Label) селу Шенген у Люксембурзі.


 

Найбільша акція відбулася під міністерством фінансів у Мадриді. У ній взяли участь від 15 до 20 тисяч пенсіонерів.


 

Депутати Європарламенту схвалили резолюцію, в якій підтримали рішення Єврокомісії розпочати санкційну процедуру проти Польщі через порушення верховенства права.


 

Європейська комісії відправила запит до Словаччини, щоб отримати інформацію про розподіл коштів ЄС, і визначити, чи були випадки шахрайства, про які писав вбитий журналіст Ян Куцяк.


 

 

Канцлер Австрії Себастьян Курц поклав на Росію відповідальність за те, що відбувається на сході України і в Сирії.


 

У Польщі з 1 березня цього року починає діяти закон про обмеження торгівлі в неділю.


 

Єврокомісія і Офіс ООН з координації гуманітарних питань проведуть спільну конференцію про гуманітарну ситуацію на сході України.


 

Федеральний адміністративний суд у Лейпцизі дозволив владі у німецьких містах, федеральних землях та громадах запроваджувати заборону на в’їзд дизельних автомобілів.


 

 

Наближені до прем’єра Греції джерела стверджують, що уряд скасує субсидії для урядовців, які не є депутатами.


 

 

Податок буде розраховуватись на "сукупні валові доходи" бізнесу і повинен мати єдину ставку ЄС "від 1 до 5 відсотків".