Пт, 2024-04-19, 02:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 114 115 116 117 118 ... 226 227 »

 

Голова представництва Євросоюзу в Україні Хюг Мінгареллі вважає, що в Україні у важких умовах була впроваджена низка реформ, і ті, хто їх не бачить, - "або ідіоти, або люди з обмеженою точкою зору".

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-02-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

«Kukiz 15» запросила бути консультантом польського історика Войчеха Мушиньського, відомого своїми націоналістичними антиукраїнськими та антиамериканськими заявами.


 

 

Декілька тисяч обурених пенсіонерів перекрили дорогу і заблокували вхід до будівлі парламенту Іспанії, вимагаючи достойних пенсій.


 

 

У Парижі вперше в історії міста провели перепис безхатьків, який засвідчив, що на вулицях живуть щонайменше 3 тисячі осіб.


 

Міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн вважає, що політика угорського уряду може коштувати Будапешту членства у ЄС.


 

Польська опозиційна партія "Громадянська платформа" представила свій проект оновленого закону про Інститут національної пам’яті.


 

 

Зміни до імміграційного законодавства викликали критику у партії Макрона та серед правозахисних організацій.


 

 

Центр займатиметься збором і обробкою зображень з супутників для збройних сил Чехії і НАТО.


 

"2017 рік став роком появи патологічних явищ, таких як фейкові новини та дезінформація у більш загальному плані, вони все частіше з’являються на нових онлайн-платформах".


 

Генеральний адвокат Європейського суду Ів Бот заявив, що Польща порушує законодавство ЄС, здійснюючи вирубку в Біловезькій пущі, яка входить до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.


 

Премьер-министр Венгрии Виктор Орбан заявил, что его правительство будет выступать против усилий ЕС и ООН по расширению миграции по всему миру.


 

 

Стурбована російським військовим нарощенням Естонія закликала Євросоюз витрачати більше на захист своїх зовнішніх кордонів.


 

Правий блок на чолі з партією колишнього прем’єр-міністра Сильвіо Берлусконі лідирує у передвиборчих перегонах, але не отримає достатньо голосів для абсолютної більшості.


 

Латвійське Бюро по боротьбі та запобігання корупції (БПБК) призначило президенту Банку Латвії Ілмару Рімшевічу статус затриманого в рамках кримінальної справи.


 

Слова прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького про те, що євреї також були винуватцями Другої світової війни,  так само, як поляки та інші, не означають заперечення Голокосту.