Вт, 2024-04-23, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 116 117 118 119 120 ... 226 227 »

 

Віце-канцлер Австрії та лідер ультраправої Партії свободи Гайнц-Крістіан Штрахе всупереч попередній політиці його країни назвав Косово частиною Сербії.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-02-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Уряд Франції планує значне збільшення оборонного бюджету і має намір досягти найближчим часом досягти показника видатків у 2% від ВВП, як того вимагає НАТО.


 

 

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила про відповідальність Німеччини за злочини, скоєні  проти євреїв у ХХ столітті.


 

 

Президент Франції Еммануель Макрон хоче реорганізувати іслам у Франції, щоб краще інтегрувати віру, побороти фундаменталізм і зберегти "національну згуртованість".


 

 

Міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович висловив надію на те, що історичну суперечку з Україною буде врегульовано.


 

 

Президент Італії Серджо Матарелла у п’ятницю попередив про серйозні ризики крайнього націоналізму у розпал передвиборчої кампанії до парламенту.


 

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вважає, що угода про імпорт природного газу з Румунії означатиме завершення «ери російської газової монополії» на угорському ринку.


 

 

Переговори між ЄС і Британією щодо перехідного періоду після Brexit можуть закінчитися нічим з огляду на розбіжності між Лондоном і Брюсселем.


 

Лідер німецьких соціал-демократів Мартін Шульц підтвердив та пояснив свою несподівану відмову від посади міністра закордонних справ у новому уряді Німеччини.


 

 

Під час свого візиту до Бастії (Корсика) Макрон  відкинув низку пропозицій корсиканської влади, однак погодився з ідеєю згадки специфіки Корсики у Конституції.


 

 

Єврокомісар з питань міграції Дімітріс Аврамопулос опинився в списку десяти грецьких політиків, які фігурують у корупційному розслідуванні.


 

 

Новий плановий та командний центр НАТО має з'явитися цього року у Німеччині. Це один з двох нових командних центрів НАТО, які мають створити найближчим часом.


 

 

Прем'єр-міністр зазначив, що загальна довжина кордону становить 338 кілометрів, з яких 135 км проходять по суші, 126 км - по озерах, 176 км - по річках.


 

 

Глава МЗС Франції Жан-Ів Ле Дріан розкритикував скандальний польський закон про Інститут національної пам’яті.


 

 

Під час візиту на Корсику президент Франції Еммануель Макрон заявив націоналістам острова, що постарається врахувати їх вимоги.