Чт, 2024-04-25, 17:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 125 126 127 128 129 ... 226 227 »

 

 

Шість країн-членів ЄС не підтримали офіційну позицію Брюсселя і утрималися при голосуванні в Генеральній Асамблеї ООН щодо резолюції про статус Єрусалима.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-12-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Партії, що підтримують незалежність Каталонії, зберегли абсолютну більшість у парламенті автономії за підсумками дострокових виборів.


 

У Каталонії 21 грудня відбудуться дострокові вибори до регіонального парламенту, оголошені після відсторонення уряду на чолі з Карлесом Пучдемоном і розпуску депутатів.


 

Після хвилі критики у ЗМІ прем’єр-міністру Франції Едуару Філіпу довелось виправдовуватись, чому його переліт з Японії в Париж обійшовся скарбниці країни в 350 тисяч євро.


 

ЄС визнає продовження виконання критеріїв візової лібералізації Україною, однак у світлі останніх подій вимагає негайних дій задля забезпечення повноцінної імплементації і сталості реформ.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель тисне на потенційних партнерів в урядовій коаліції - Соціал-демократичну партію Німеччини (СДПН) щодо повторного формування так званої великої коаліції.


 

Перша група біженців, вибраних в Африці за новою політикою надання притулку у Франції, прибули в понеділок в Ельзас.


 

 

Міністр фінансів Франції закликає обговорити регулювання віртуальної валюти біткоїн на саміті G20 в наступному році.


 

 

Підрядники, які приступили до будівництва паркану вздовж кордону з Калінінградською областю в червні, взяли на себе зобов'язання закінчити роботи до середи.


 

Нідерландський ультраправий політик Герт Вілдерс закликав запровадити у ЄС заборону на в’їзд для мігрантів за прикладом Дональда Трампа у США.


 

 

51% громадян Великої Британії тепер підтримують членство в Європейському Союзі, тоді як 41% хочуть залишити європейську спільноту.


 

 

Сенат Польщі з поправками прийняв закон про обмеження торгівлі по неділях.


 

У ці дні в Фінляндії працюють над оновленим законом про розвідку. У ньому, зокрема, будуть значно розширені права і повноваження розвідувальних органів.


 

 

Майбутній глава австрійського уряду Себастіан Курц пообіцяв не сходити з дотеперішнього курсу щодо санкцій ЄС проти Росії.


 

 

Єлисейський палац повідомив, що Макрон та його дружина використовують приватні кошти для оплати їхнього перебування.