Ср, 2024-04-24, 17:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 126 127 128 129 130 ... 226 227 »

 

Верхня палата польського парламенту, попри протести опозиції і простих поляків під парламентом, без змін прийняла два скандальні закони про зміни в судовій системі країни.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-12-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

По словам депутата, он вместе с делегатом от Украины Еленой Сотник подняли вопрос о недопустимости общения с людьми, которые находятся под санкциями.


 

 

Німеччина і Франція запропонують спільне бачення реформи єврозони до березня.


 

Депутати польського Сейму схвалили суперечливі зміни до виборчого законодавства країни та змінили правила місцевого самоврядування.


 

 

Європейські лідери на саміті в Брюсселі формально погодили перехід до наступного етапу переговорів щодо виходу Великої Британії з ЄС.


 

Лідери країн Євросоюзу офіційно затвердили рішення про запуск нової програми у сфері оборони - PESCO (Permanent Structured Cooperation, або "постійна структурна співпраця").


 

Австрійський уряд у четвер розпочав повернення 5 тисяч пасажирів, які "застрягли" за кордоном через оголошення авіакомпанії Niki неплатоспроможною.


 

 

Основні політичні партії Швеції домовилися про підвищення мінімального віку, у якому працівник може претендувати на державну пенсію.


 

 

У Греції в четвер проходить загальний страйк на знак протесту проти урядової політики жорсткої економії.


 

 

У Брюсселі 14 грудня розпочинається дводенний саміт лідерів Євросоюзу, головними темами якого стануть питання Brexit, міграції, міжнародних відносин та оборони.


 

 

Транзит газу до всіх сусідніх з Австрією країн, що був призупинений через вибух на газорозподільній станції поблизу Баумгартена, був відновлений.


 

Поліція Австрії заявила, що причиною вибуху на найбільшій газорозподільній станції країни поблизу міста Баумгартен став технічний збій.


 

 

Глави держав та урядів країн-членів ЄС у четвер схвалять політичне рішення про продовження секторальних економічних санкцій проти Росії.


 

Телеканал порушив закон про радіо та телебачення шляхом заохочення незаконної діяльності та заохочення поведінки, що загрожує безпеці.


 

За її словами, у майбутньому співпраця ЄС та Британії триватиме. "Можуть існувати деякі програми, в яких ми хочемо залишатись і брати участь.