Чт, 2024-04-25, 04:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 130 131 132 133 134 ... 226 227 »

 

Глава Європейської ради і екс-прем’єр Польщі Дональд Туск назвав репутаційною катастрофою расистські і ксенофобські гасла на марші незалежності 11 листопада.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-11-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Італійська поліція арештувала групу фальшивомонетників, у яких конфіскувала 900 тисяч підроблених банкнот високої якості.


 

 

Дві основні групи прихильників незалежності Каталонії організували марш під гаслом "Свободу політичним в'язням".


 

Польща є найбільш пронатівською державою серед країн Центральної Європи - понад 92% поляків підтримують членство в НАТО та вважають його сприятливим для своєї держави.


 

 

Керівники Європарламенту планують провести кампанію, щоб відмовити людей від голосування за євроскептичні партії на європейських виборах 2019 року.


 

Над країнами Європи в останній тиждень вересня пройшла хмара радіоактивного забруднення, яка могла сформуватися внаслідок викиду радіонуклідів на території Росії або Казахстану.


 

Принаймні 20 країн-членів Європейського Союзу наступного тижня підпишуть новий пакт про оборону для спільного фінансування проектів та розвитку військових можливостей.


 

 

Польські прикордонники затримали в Опольському воєводстві 17 громадян України, повідомила у середу, 8 листопада, капітан Катажина Вальчак.


 

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив рішення щодо України, в якому дається висока оцінка українських реформ та підтримка у боротьбі з агресією РФ.


 

 

До страйку закликали профспілки, які виступають за незалежність Каталонії від Іспанії.


 

 

Міністри оборони країн Північної Європи підписали сьогодні договір про обмін інформацією з моніторингу за повітряним простором в мирний час (Norecas).


 

 

Участь у заході візьмуть загалом 25 тисяч учасників. Конференція триватиме два тижні і буде присвячена втіленню в життя пунктів Паризької кліматичної угоди.


 

"Бельгійський суд вирішив звільнити п'ятьох колишніх членів уряду Каталонії, звинувачених у заколоті, повстанні, розкраданні коштів.


 

Відсторонений лідер Каталонії Карлес Пучдемон, європейський ордер на арешт якого видала Іспанія, прийшов до бельгійської поліції разом з чотирма соратниками.


 

В неділю на Сицилії відбуваються вибори нового губернатора регіону – це останнє важливе голосування, яке називають "генеральною репетицією".