Чт, 2024-03-28, 17:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 131 132 133 134 135 ... 225 226 »

 

Десятки тисяч людей вийшли у четвер ввечері до будівлі парламенту у Барселоні, вимагаючи звільнення арештованих членів каталонського уряду.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-11-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Станом на кінець грудня 2016 року в Німеччині перебували 1,6 мільйона іноземців, які шукають у країні захисту.


 

 

Росія не надала жодних підстав для скасування санкцій проти неї, відтак обмеження треба зберігати і надалі.


 

 

У четвер, 2 листопада, Сейм Латвії у другому читанні схвалив законопроект про присвоєння статусу учасника Другої світової війни.


 

 

Президент Франції Еммануель Макрон здивував дівчинку з Британії, відповівши на її вірш, присвячений Ейфелевій вежі, своїм власним віршем.


 

 

Прокуратура Іспанії звернулася до суду з проханням видати європейський ордер на арешт лідера Каталонії Карлеса Пучдемона.


 

Британська виборча комісія розпочала розслідування у справі про фінансування кампанії за вихід з ЄС на тлі побоювань щодо можливого російського втручання у демократичні процеси.


 

 

Екс-прем’єр Італії Сільвіо Берлусконі знову опинився під слідством через імовірну причетність до мафіозних структур, які тероризували країну.


 

 

Іспанські міністри зберуться вперше з суботи, коли центральний уряд у Мадриді перейняв самоуправління у Каталонії.


 

 

Відсторонений Мадридом глава женералітату (уряду) Каталонії Карлес Пучдемон найняв бельгійського адвоката Поля Бекаерта.


 

 

Перші американські ракетні комплекси "Patriot" повинні з’явитися у Польщі протягом двох найближчих років.


 

 

Поліція Греції заарештувала підозрюваного у справі про бомби, які надсилалися поштою чиновникам Євросоюзу.


 

Консерватори Ангели Меркель хочуть обмежити сферу повноважень Міністерства фінансів країни, якщо воно опиниться під контролем "Вільної демократичної партії".


 

Незалежність Каталонії від Іспанії підтримують лише 29% респондентів, тоді як 46% каталонців виступають за розширення повноважень уряду автономії у складі Іспанії.


 

 

У п’ятницю і в суботу  Національні збройні сили Латвії зафіксували поблизу латвійських кордонів кораблі ВМС Росії  і російський літак.