Чт, 2024-04-25, 21:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 137 138 139 140 141 ... 226 227 »

 

Іспанський суд ухвалив рішення про задоволення запиту США на екстрадицію російського програміста Петра Левашова, якого підозрюють у хакерських діях.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-10-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У перших чотирьох раундах переговорів між Євросоюзом та Великою Британією прогрес щодо пріоритетів ЄС був недостатнім.


 

Президент Каталонії Карлес Пучдемон заявив, що не планує "травматичного" розриву з Іспанією після проведення референдуму .


 

Неизвестный мужчина, который 1 октября напал с ножом на людей на вокзале Марселя и убил двух девушек, задерживался полицией незадолго до инцидента, но вышел на свободу из-за отсутствия доказательств его причастности к преступлениям


 

Референдум о независимости Каталонии, в ходе которого в пользу независимости региона от Испании высказались 90% местных жителей (2,3 миллиона человек), является предупреждением для Польши


 

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель похвалила план реформування Європейського Союзу, який презентував президент Франції Еммануель Макрон.


 

 

У Каталонії групи активістів, які підтримують референдум, почали займати приміщення у деяких школах Барселони.


 

У переговорах щодо Brexit ще не було досягнуто достатнього прогресу, щоб дозволити їм перейти до наступного етапу обговорення майбутніх відносин, включаючи питання торгівлі.


 

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що Європа повинна мати спільні сили швидкого реагування, єдиний оборонний бюджет та спільну доктрину для дій.


 

 

Прокурор Каталонії наказав місцевій поліції, відомій як Mossos d'Esquadra, взяти під контроль всі кабінки для голосування з п'ятниці.


 

Французькі профспілки в ніч на понеділок заблокували доступ до декількох паливних сховищ, протестуючи проти підписаної президентом реформи трудового законодавства.


 

 

Выступая в штабе ее блока в Берлине, Меркель заявила о намерении вернуть доверие у избирателей "Альтернативы для Германии".


 

 

Сенатори обираються строком на 6 років, але один раз на 3 роки склад Сенату оновлюється наполовину. Результати очікуються ввечері в неділю.


 

 

Зараз доступні дані двох найновіших опитувань, що були проведені у період між 20 та 22 вересня.


 

Очевидного втручання у парламентські вибори в Німеччині з боку Росії не сталося, можливо, тому, що в Москві зрозуміли: така тактика дуже б'є по них самих.