Ср, 2024-04-24, 20:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 138 139 140 141 142 ... 226 227 »

 

 

Переговірник Євросоюзу з питань Brexit Мішель Барньє назвав сьогоднішню промову прем’єра Британії Терези Мей конструктивною.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-09-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У четвер, 21 вересня, у багатьох містах Франції пройшли мітинги проти реформи трудового законодавства.


 

Тисячі людей вийшли на вулиці кількох міст Каталонії, щоб висловити підтримку референдуму про незалежність та вимагати звільнення затриманих каталонських чиновників.


 

Греція має до листопада завершити більшість поточних реформ, узгоджених з кредиторами, щоб вчасно отримати черговий транш фінансової допомоги.


 

 

Два російських військово-транспортних літаки "Іл-76" минулого тижня порушили повітряний простір Литви.


 

 

Серед них, зокрема, були й українські бізнесмени Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов.


 

 

У понеділок розпочалися тижневі навчання бойової групи сил передового базування НАТО у Литві.


 

Словенія подала позов через рішення Європейської комісії, яке дозволило виробникам вина у сусідній Хорватії використовувати назву вина, яка вже захищена Любляною.


 

Міністри внутрішніх справ країн ЄС в четвер зустрічаються у Брюсселі, щоб обговорити пропозицію про більш тривалі перевірки на внутрішніх кордонах в країнах Шенгенської зони.


 

Міністр закордонних справ Франції Флоренс Парлі та її польський колега Антоні Мацеревич обговорили в Парижі польські проекти з придбання військової техніки, включаючи підводні човни.


 

Нідерландський авіаперевізник KLM скасував 60 рейсів через сильний вітер, який завадив літакам злітати та здійснювати посадку в аеропорту Амстердама Схіпхол.


 

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер направив керівництву Європарламенту при естонському головуванню Ради ЄС лист, в якому визначені пріоритети на 2018 рік.


 

 

Депутати Європарламенту затвердили склад спеціального комітету з питань боротьби з тероризмом, у який увійшли 30 осіб.


 

 

До кінця року всі армійські підрозділи Фінляндії отримають спеціальний комп’ютерний клас для імітування бойових дій.


 

 

У Франції у вівторок починаються вуличні акції проти запланованих урядом трудових реформ, спрямованих на досягнення більшої гнучкості на ринку праці.