Чт, 2024-03-28, 20:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 145 146 147 148 149 ... 225 226 »

 

Керівник національної пожежної служби Хайме Марта Соареш заявила, що лісові пожежі у Португалії можуть мати "кримінальний слід".

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-07-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Польщі Анджей Дуда не має наміру підписувати закон про судову реформу в його нинішньому вигляді та погрожує накласти на нього вето.


 

 

На початку року Меркель стала єдиною кандидаткою в канцлери від блоку сестринських партій ХДС/ХСС на виборах до Бундестагу, які відбудуться восени.


 

 

Під час святкувань Дня взяття Бастилії 13 та 14 липня у низці міст Франції прокотилась хвиля заворушень.


 

 

Між ними 24 роки різниці - так само, як між Дональдом і Меланією Трамп. Йому - 39, їй - 64, вона викладала йому театральне мистецтво у школі.


 

Французька компанія Bourbon підписала меморандум про взаєморозуміння з Automated Ships Ltd. на будівництво першого прототипу автономного офшорного судна.


 

 

 

Жоден депутат парламенту Італії не взяв участь у заході в Римі, організованому росіянами на підтримку так званої "Днр".


 

Страны, которые входят в Организацию по безопасности и сотрудничеству в Европе (ОБСЕ), определились с кандидатурой нового генерального секретаря.


 

 

Старания российской дипломатии разделить проблему аннексированного Крыма от войны на Донбассе потерпели фиаско. В итоге 91 государство высказалось за уход России из Крыма.


 

У портовому німецькому місті Гамбурзі 7-8 липня відбудеться саміт Великої двадцятки (G20), зустріч глав держав та урядів 20 провідних розвинених економік світу.


 

 

Министерство обороны Польши и Пентагон подписали соглашение о продаже Варшаве ракетных систем Patriot.


 

 

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що візит президента США Дональда Трампа до Варшави посилює позицію Польщі в Європейському Союзі.


 

 

Макрон взяв участь у навчаннях, що імітують запуск ядерної ракети з атомного підводного човна.


 

 

Однi українцi (тi, що з грошима) їдуть сюди як туристи. Iншi - (тi, що без грошей) - на заробiтки.


 

ФРН активно створює робочі місця в інших країнах. Зокрема, 40 тисяч робочих місць буде створено цього року в США, стверджують у Німецькій торговельно-промисловій палаті.