Чт, 2024-04-25, 19:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 148 149 150 151 152 ... 226 227 »

 

 

Через надвисокі температури у країні оголошено помаранчевий рівень тривоги. Подекуди стовпчик термометра сягає 44 градусів за Цельсієм.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-06-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Во Франции проходит второй тур парламентских выборов. По данным предварительных опросов, партия президента Эммануэля Макрона «Вперед!» может рассчитывать на уверенную победу.


 

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр застеріг Росію від спроб втрутитися у вибори в Бундестаг, які пройдуть в Німеччині 24 вересня.


 

 

Мероприятие, проводившееся в мемориальном комплексе "Освенцим" в минувшую среду, было посвящено 77-летию со дня первой депортации евреев в нацистский концлагерь.


 

У Мадриді на вівторок прогнозують 37 градусів і до вихідних температура зросте до 39°C. У Севільї на півдні країни очікується спека до 42 градусів.


 

Європейська комісія розпочала процедуру притягнення до відповідальності проти Польщі, Угорщини та Чехії через відмову цих країн приймати мігрантів відповідно до квот ЄС.


 

 

По данным Афинского института геодинамики, амплитуда землетрясения, эпицентр которого находился в Эгейском море, составила 6,1.


 

У зв'язку з введенням безвізового режиму з країнами ЄС очільник Міністерства закордонних справ Іспанії Альфонсо Дастіс написав привітання українцям.


 

 

У столиці Каталонії Барселоні тисячі людей вийшли на мітинг з вимогою провести референдум про незалежність території від Іспанії.


 

Голосування в рамках першого туру парламентських виборів у Франції стартувало на заморських територіях країни.


 

Полл Наттол, лідер Партії незалежності Великої Британії (UKIP), відмовився від лідерства у партії після повного провалу на парламентських виборах.


 

 

Референдум про вихід Каталонії зі складу Іспанії буде проведено у неділю 1 жовтня цього року.


 

Верховний суд Чорногорії підтвердив звинувачення 14 підозрюваним, у тому числі двом росіянам, в організації спроби перевороту.


 

У Польщі констатують зростання хвилі агресії на національному грунті щодо іноземців, зокрема українців, і вимагають від глави МВС конкретних дій у цьому напрямі.


 

В Варшаве в субботу проходит марш ЛГБТ-сообщества, в котором приняли участие тысячи людей.