Сб, 2024-04-20, 17:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 151 152 153 154 155 ... 226 227 »

 

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони Естонії, міжнародні військові навчання НАТО під кодовою назвою «Весняний шторм-2017» стартували сьогодні 8 травня.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-05-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Церемонія інавгурації новообраного президента Франції Еммануеля Макрона відбудеться 14 травня.


 

Десятки тисяч поляків вийшли на "Марш свободи" у Варшаві, щоб висловити свою незгоду з діями уряду.


 

У неділю 7 травня у Франції відбувається другий тур виборів президента країни. З двох кандидатів у президенти лідирує центрист Еммануель Макрон. Свій голос за нього готові віддати близько 60 відсотків виборців.


 

 

Не предназначенные для публики данные были "слиты" в пятницу вечером - за сутки с небольшим до второго тура выборов главы государства.


 

Керівник розвідки Німеччини Ганс-Георг Маассен застеріг Кремль від прийняття політичного рішення щодо можливого втручання у німецькі вибори шляхом хакерських атак.  


 

Незалежний кандидат у президенти Франції Еммануель Макрон продовжує істотно випереджати свого опонента Марін Ле Пен за два дні до проведення другого туру виборів президента Франції.


 

Декілька активістів організації Greenpeace вивісили на Ейфелевій вежі банер, спрямований проти кандидата у президенти Франції Марін Ле Пен та правопопулістської партії "Національний фронт".


 

 

Мирный процесс на Ближнем Востоке остается для Евросоюза фундаментальным приоритетом. Об этом заявила глава дипломатии ЕС Федерика Могерини.


 

Пятнадцать человек пострадали в результате пожара, охватившего одно из зданий завода по переработке промышленных отходов, расположенного в окрестностях Мадрида.


 

Комітет міністрів Ради Європи (КМРЄ) в середу в Страсбурзі ухвалив рішення щодо ситуації Криму, в якому висунув низку вимог до свого члена, Російської Федерації.


 

 

Кандидати понад дві години обговорювали тему тероризму, економіки та Європи.


 

 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель на спільній прес-конференції з президентом РФ Володимиром Путіним заявила, що не боїться впливу Росії на німецькі вибори.


 

Єврокомісія рекомендує продовжити контроль на внутрішніх кордонах деяких країн ЄС, запроваджений у зв'язку з міграційною кризою.


 

Кабінет міністрів Чехії складе повноваження через підозри в ухиленні від сплати податків міністром фінансів країни Андреєм Бабішем, заявив прем'єр-міністр Богуслав Соботка.