Ср, 2024-04-24, 14:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 154 155 156 157 158 ... 226 227 »

 

 

Самолет компании Jet2, вылетавший из Манчестера в Прагу, был задержан в аэропорту более чем на три часа из-за нетрезвых пассажиров, оказавшихся на борту.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-04-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Івано-Франківській ОДА відбулася робоча зустріч з представниками польсько-німецької компанії FALUBAZ щодо можливої співпраці.


 

 

Эстонские военнослужащие, проходящие службу на военной базе Тапа, примерно в 80 км от столицы страны Таллина, перешли жить в палаточный лагерь в городке Лясна.


 

Міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле сподівається, що кандидат в президенти Франції від ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен не виграє на майбутніх виборах.


 

Известный европейский разработчик языковых сертификатов и систем тестирования TELC (The European Language Certificates) переиздаст учебники, выпущенные компанией в Германии.


 

 

Німецька поліція заявила, що ведеться розслідування в усіх напрямках трьох вибухів, що сталися поряд з автобусом футбольної команди "Боруссія".


 

Правоохранительные органы Германии задержали в минувшую субботу 24-летнего марокканца по, который планировал теракт у российского посольства в Берлине.


 

Літак екс-президент Лєха Качинського 10 квітня 2010 року поблизу аеродрому “Смоленськ-Північний” почав розпадатися ще перед зіткненням з наземними об'єктами.


 

 

Італійський суд у п'ятницю заборонив використання сервісу Uber, заявивши, що легальні служби таксі стикаються з проблемою недобросовісної конкуренції.


 

У польському місті Свебодзіце в Нижній Сілезії в суботу обвалився житловий будинок, в результаті інциденту є загиблі і поранені.


 

Квинстаун, или "город королевы", лежит на юго-западе острова Новой Зеландии с названием Южный. Город окружает с одной стороны ледниковое озеро Уакатипу, а с другой прекрасные горные хребты.


 

В Нидерландах из продажи была изъята партия детских книг-раскрасок, в которых предлагалось по отмеченным цветам разрисовать изображение Адольфа Гитлера.


 

 

Польща є найбільшим одержувачем допомоги ЄС, а також найбільшим на континенті постачальником трудових мігрантів.


 

16 держав-членів Євросоюзу підтримали ідею створення Європейської прокуратури для протидії корупції у царині використання бюджетних коштів.


 

Іспанська поліція затримала 38 осіб та ліквідувала злочинну організацію, що займалася шахрайством з кредитними картками в міжнародному масштабі.