Пт, 2024-03-29, 16:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 155 156 157 158 159 ... 225 226 »

 

 

Президент Європейської ради Дональд Туск в п'ятницю представив проект плану переговорів щодо Brexit.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-03-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент ПАРЄ Педро Аграмунт привіз до Сирії делегацію депутатів ПАРЄ та Держдуми Росії, попри те, що він не був уповноважений Асамблеєю чи її органами на здійснення такого візиту.


 

Після масових затримань учасників антикорупційних протестів у Москві із застосуванням насильства поліцією німецькі політики відновили дискусії про можливий бойкот чемпіонату світу з футболу в Росії 2018 року.


 

Уряд Швеції пропонує скоротити бюджет Європейського союзу у зв'язку з виходом Великої Британії зі складу спільноти.


 

Основна боротьба розгорнеться між двома політичними силами: правлячою партією ГЕРБ і соціалістичною партією на чолі з Корнелією Ніновою.


 

Лідери країн Євросоюзу ухвалили Римську декларацію, в якій окреслили основні напрямки роботи на наступне десятиліття.


 

 

Люди вийшли на вулиці за чотири дні до того, як прем'єр-міністр Тереза Мей має офіційно запустити механізм Brexit.


 

 

ЕС отмечает юбилей, однако в Европе царит далеко непраздничное настроение. В то же время кризис - это не только проблема, но и шанс.


 

Керівництво польського Сейму відкинуло рішення про проведення виїзного засідання парламентської комісії національних та етнічних меншин у Перемишлі та на Підкарпатті.


 

Не виключено, що перевізники проведуть певну реструктуризацію, яка матиме економічні наслідки для Британії, включаючи втрату робочих місць.


 

Федеральний суд міста Лейпциг ухвалив рішення про депортацію двох чоловіків, яких поліція звинувачує у плануванні нападу в місті Геттінген.


 

Явка на виборах склала 81,9% і стала найвищою від 1986 року, коли у голосуванні на виборах до нижньої палати нідерландського парламенту взяли участь 85,82% виборців.


 

 

Уряд Польщі підтримує законопроект про заборону торгівлі в неділю у супермаркетах і торговельних центрах.


 

 

Міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Блащак скасував документ під назвою "Міграційна політика Польщі" у редакції 2012 року.


 

 

Аграмунт не був уповноважений Асамблеєю чи її органами на здійснення такого візиту.