Пт, 2024-04-19, 10:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 159 160 161 162 163 ... 226 227 »

 

 

Чеський уряд вирішив подвоїти квоту на працевлаштування громадян України. Про це заявив міністр закордонних справ Чехії Любомир Заоралек.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-02-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Бажанням остаточно зупинити нелегальну міграцію з боку Росії, а також дати чіткий сигнал Москві, що її "зелені чоловічки" тут небажані гості, пояснюють експерти укріплення трьома країнами Балтії кордонів з Росією.


 

 

Чиновники Євросоюзу зібралися продовжити термін дії санкцій проти громадян Росії, винних у дестабілізації ситуації в Україні.


 

Голова Європейської Ради Дональд Туск в процесі підготовки до саміту ЄС на Мальті 3 лютого надіслав листа 27 лідерам країн Євросоюзу (без Великої Британії), в якому попередив про ризик в разі розпаду об'єднання потрапити в залежність від США, Росії та Китаю.


 

 

Сам засновник "Солідарності" Лех Валенса заявив, що "не співпрацював зі спецслужбами", але "зробив помилку" і "не може розкрити правди", а також очікує, що "це зробить винуватець ситуації".


 

 

У Польщі відповідно до нового закону, що має на меті посилити захист кордонів, нелегальних іммігрантів не впускатимуть на територію країни.


 

 

У центрі Польщі поблизу міста Пйотркув Трибунальський Лодзького воєводства в одному й тому ж місці по обидва боки автомагістралі A1 через сильний туман сталися дві масштабні ДТП.


 

МЗС Польщі оприлюднило секретний документ 2008 року, який, за словами зовнішньополітичного відомства країни, "був початком переходу уряду Дональда Туска від проукраїнської зовнішньої політики до політики проросійської".


 

 

Молочні фермери з різних країн Євросоюзу 23 січня організували акцію у самому центрі Брюсселя, протестуючи проти падіння цін на свою продукцію.


 

 

Министр иностранных дел Германии Франк-Вальтер Штайнмайер заявил, что приход Дональда Трампа на пост президента США положил конец целой эпохе - устоявшемуся миропорядку 20 века.


 

 

Представники польської влади й опозиції й надалі не можуть розв’язати парламентську кризу, що дасть можливість розблокувати роботу Сейму.


 

Кандидати від двох найбільших груп Європарламенту Джанні Піттелла (група "Соціалістів і демократів") й Антоніо Таяні (Європейська народна партія) є фаворитами у передвиборчих перегонах за місце президента Європарламенту.


 

 

У своїй квартирі в Гданську був знайдений мертвим син колишнього президента Польщі Леха Валенси Пшемислав.


 

 

В Україні запрацювала Міжгалузева профспілка українських працівників у Польщі, яка допомагатиме нашим мігрантам у цій країні вирішувати різноманітні проблеми.


 

 

Верховний представник Європейського Союзу з питань зовнішньої і безпекової політики Федеріка Могеріні виділила Україну серед пріоритетів ЄС на 2017 рік.