Чт, 2024-04-25, 15:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 82 83 84 85 86 ... 226 227 »

 

Європейська комісія має намір відкликати судові позови проти Ірландії після того, як Дублін стягнув 13,1 млрд. євро неоплачених податків і відсотки з американського технічного гіганта Apple.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-09-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Рішення про відставку Маасена з посади глави спецслужби було прийнято на зустрічі керівників партій "великої коаліції".


 

 

Європейська мережа рад з питань судової влади (ENCJ) позбавила Національну судову раду Польщі (KRS) права голосу та виключила її з мережі після зустрічі в Бухаресті.


 

 

Чехія лідирує за кількістю вакантних місць, порівняно з іншими країнами-членами ЄС. Другу сходинку за числом вакансій посідає Бельгія (3,5%), далі - Нідерланди (3,1%) та Німеччина (2,9%).


 

Швейцарія зажадала від Росії припинити шпигунську діяльність на її території після того, як в останні дні стало відомо про два інциденти за участю російських шпигунів.


 

 

Міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн різко розкритикував аргументи міністра внутрішніх справ, віце-прем'єра Італії.


 

 

Глава МИД ФРГ Хайко Маас заявил, что не видит альтернативы минскому процессу урегулирования ситуации на востоке Украины.


 

 

"Ми домовилися, що ми не будемо робити активних дій в цьому напрямі, тому що для цього немає підстав", - сказав глава уряду.


 

 

У Берліні керівники партій, що входять у правлячу, Велику коаліцію зібралися на екстрене засідання.


 

 

Висновок щодо причетності до прослуховування саме Москви є очевидним, оскільки РФ найбільш активно намагалася дискредитувати Болгарію.


 

Європейська народна партія, найбільша фракція в Європейському парламенті, номінувала незаконно ув’язненого в Росії українського режисера Олега Сенцова на здобуття премії Сахарова.


 

 

Уряд Польщі прийняв рішення підвищення з 1 січня 2019 року мінімальної заробітної плати в країні, яка становитиме 2250 злотих брутто (близько 522 євро).


 

Сотні тисяч каталонців вийшли сьогодні на вулиці Барселони, щоб відзначити Національний день регіону – Діаду, і висловити підтримку незалежності від Іспанії.


 

 

"У Польщі насправді немає чистих місць. Є такі, де перевищення норм забруднення трапляється не так часто і воно є меншим", - сказав Квятковський.


 

 

Міністр оборони Польщі оголосив про збільшення військової присутності на сході країни із формуванням нового підрозділу збройних сил.