Чт, 2024-04-25, 23:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 87 88 89 90 91 ... 226 227 »

 

 

Понад тисяча пожежників за підтримки 19 літаків п'ятий день борються з великою природною пожежею на півдні Португалії.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-08-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Таким чином, кількість жертв аномальної спеки в Іспанії досягла дев’яти осіб. Місцями температура у країні сягала 46 градусів.


 

 

У Євросоюзі заявили, що блокуватимуть санкції США проти Ірану та захищатимуть інтереси європейських компаній в країні.


 

 

Генеральний секретар правлячої в Німеччині партії ХДС Аннегрет Крамп-Карренбауер почала дебати про відновлення військового обов'язку для чоловіків і жінок.


 

 

Естонські мережі роздрібної торгівлі два роки тому домовилися, що вони перестануть пропонувати біля кас безкоштовні тонкі пакети.


 

 

На півдні Іспанії, у місті Марбелья, затримано трьох кримінальних авторитетів з країн колишнього СРСР.


 

 

У Франції через аномально спекотну погоду головний оператор АЕС в країні Electricite de France зупинив роботу чотирьох енергоблоків на атомних електростанціях.


 

 

З нещодавно опублікованих даних ясно, що "тролі" прагнули підтримати дві італійські популістські партії, що вказує на спробу зовнішнього втручання в італійську політику.


 

 

Верховний суд Польщі у четвер призупинив дію нового закону щодо виходу на пенсію суддів, старших за 65 років.


 

 

Двох чоловіків затримали у зв'язку з розсилкою у лікарні Британії пакетів з підозрілою рідиною.


 

 

Європейська комісія виділила 3 мільйони євро для надання надзвичайної допомоги Іспанії з подолання міграційного тиску.


 

 

Італійці мають право знати, чи їхньою думкою маніпулювали за допомогою механізмів пропаганди РФ", - йдеться у їхній заяві.


 

Польща відповіла Європейській комісії на її звинувачення щодо положень закону про Верховний суд, наголошуючи, що законодавство не порушує європейських норм.


 

Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) має додатково скоротити обсяги операцій, оскільки скорочення персоналу буде більшим, ніж очікувалося.


 

Одна из крупнейших фирм на рынке трудоустройства иностранцев в Польше - польская компания EWL - разработала мобильное приложение.