Пт, 2024-03-29, 17:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 90 91 92 93 94 ... 225 226 »

 

 

Меркель зазначила, що стаття 5 Північноатлантичного договору, яка обіцяє колективний захист у разі нападу на члена Альянсу, є "ключовим елементом НАТО".

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-07-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Франція, Німеччина та Литва нададуть Швеції технічну допомогу у боротьбі з масштабними лісовими пожежами.


 

Глава МЗС Нідерландів Стеф Блок вважає невдалою систему квот на мігрантів і переконаний, що в Польщі і Чехії людям з іншим кольором шкіри загрожує фізична агресія.


 

 

Польща не будуватиме паркану від диких кабанів на своєму східному кордоні, бо такі дії не будуть ефективними.


 

 

Парламент Македонії в четвер прийняв декларацію, яка підтримує заявку країни на вступ до НАТО.


 

 

Європейська комісія у четвер вирішила подати до Суду ЄС на Угорщину за недотримання європейського законодавства у сфері надання притулку.


 

Ірландська авіакомпанія Ryanair скасувала до 600 рейсів через загрозу страйків бортпровідників у Бельгії, Португалії та Іспанії.


 

 

У співпраці з федеральною владою Баварія забезпечить надійність кордонів і прикордонних територій, заявив прем'єр-міністр цієї землі Маркус Зьодер.


 

 

У Латвії найближчим часом планують створити інтернет-портал, на якому будь-який житель країни зможе перевірити достовірність новин.


 

 

Такий крок у ЄК пояснили необхідністю запобігти негативним наслідкам запроваджених Сполученими Штатами тарифами.


 

 

Прем'єр Фінляндії Юхе Сіпіля розкрив деталі оплати проведення саміту Владіміра Путіна та Дональда Трампа у Гельсінкі.


 

 

Європейський союз та Японія підписали угоду про економічне партнерство.


 

У Нідерландах опозиційна Партія праці (PvdA ) вимагає провести парламентські слухання щодо впливу російських тролів на громадські обговорення.


 

Анна Політковська була відомим російським журналістом-розслідувачем і працювала в "Новій газеті". Її застрелили 7 жовтня 2006 року в Москві в під'їзді власного будинку.


 

Прем’єр Македонії Зоран Заєв заявив, що пов’язаний з Росією грецький бізнесмен витрачає гроші на підготовку насильницьких провокацій з нагоди референдуму.