Пт, 2024-03-29, 04:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 225 226 »

 

Канцлер Австрії Себастіан Курц наполягає, що покласти край міграційній суперечці у Європі має недопуск мігрантів до європейського континенту.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-06-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"Вісім років після аварії Росія як і раніше має в розпорядженні уламки літака, чорні скриньки з оригінальними записами даних польоту і іншими речовими доказами.


 

 

Польська залізнична компанія PKP LHS розпочала тестування нового маршруту в Китай.


 

 

Новий іспанський прем'єр-міністр Педро Санчес заявив, що його уряд займе менш конфронтаційну позицію стосовно каталонських сепаратистів.


 

 

У той час, як населення Західної Європи значно збільшується через міграцію, кількість жителів у Східній Європі різко падає.


 

У Раді Європи розкритикували ерозію незалежності судових органів в Польщі заявивши, що вона впливає на здатність країни боротися з корупцією.


 

 

Чеський уряд підтримав законопроект про введення в країні повноцінного інституту шлюбу для осіб однієї статі.


 

Іспанія запропонувала Мальті надати гуманітарну допомогу у ситуації з кораблем з мігрантами, який Італія у п’ятницю попросила прийняти острівну державу.


 

Країни "Вишеградської четвірки" - Угорщина, Чехія, Польща та Словаччина - оголосили бойкот міні-саміту Євросоюзу в неділю в Брюсселі.


 

Принаймні 10 людей, у тому числі пожежник, травмувалися, а одна людина загинула внаслідок сильних буревіїв, що вчора пронеслися над Польщею.


 

Дев'ять країн-членів Євросоюзу дійшли згоди про створення кібернетичних сил швидкого реагування.


 

Більшість польських громадян вважають, що Німеччина більше не становить військової загрози для Польщі, а більше ніж половина впевнені, що зміцнення німецької армії стане "позитивом".


 

У 2017 році рівень цін на споживчі товари і послуги в Європейському Союзі сильно відрізнявся, в деяких країнах вони були майже втричі більші, ніж в інших.


 

Посли ЄС дали зелене світло на переговори щодо внесення змін до візового кодексу, за якими вартість віз зросте до 80 євро.


 

 

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей засудила імміграційну політику "нульової толерантності" Дональда Трампа.