Чт, 2024-03-28, 12:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 96 97 98 99 100 ... 225 226 »

 

 

У Європарламенті з липня 2019 року повністю відмовляться від пластикового посуду.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-06-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Минулого року високопоставлений генерал НАТО заявив, що за фальшивими звинуваченнями у згвалтуванні щодо німецьких солдатів стояла Росія.


 

 

Парламент Великої Британії проголосував за урядовий план виходу країни з Європейського союзу.


 

Президент Польщі Анджей Дуда включив два питання, пов'язаних з ЄС, до переліку питань, щодо яких громадяни повинні висловитися на конституційному референдумі цього року.


 

 

Протистояння гібридним загрозам є одним з найважливіших напрямків співпраці Євросоюзу з НАТО, особливо після отруєння у Солсбері.


 

Центр оборонних інвестицій Естонії і французький виробник зброї MBDA France підписали договір про закупівлю на 50 млн евро протиповітряних ракет малої дальності Mistral.


 

 

Мери іспанських міст Барселони і Валенсії запропонували надати свої порти для прийому рятувального судна із понад 600 мігрантів на борту.


 

Президент Європейської ради Дональд Туск підтримав прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, на адресу якого пролунали критичні заяви з боку президента США та чиновників Білого дому.


 

Могеріні була запрошена Американським єврейським комітетом до участі в конференції після офіційного візиту Йорданії, який триває на вихідних.


 

Генеральна ассамблея ООН у п’ятницю, 8 червня, обрала Німеччину та Бельгію непостійними членами Ради Безпеки ООН на 2019-2020 роки.


 

Президент Литви Даля Грибаускайте виносить на ратифікацію парламенту Стамбульську конвенцію про запобігання та усунення насильства над жінками в близькому оточенні.


 

 

Євросоюзу необхідно надати статус постійного члена Ради безпеки ООН, замінивши тим самим членство окремих держав - Франції і Великої Британії.


 

Канцлер ФРН Ангела Меркель заявила в середу, що вона очікує "проблематичних дискусій" на саміті G7, який відбудеться 8-9 червня в Канаді.


 

Фракція "Зелених" у Європарламенті запустила акцію, яка має привернути увагу футбольних вболівальників до порушень прав людини у Росії.


 

 

Італія швидше за все не чинитиме опору продовженню економічних санкцій проти Росії наприкінці червня.