Сб, 2024-04-20, 03:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:54
Новини Львів: експерт оцінив шанси Навального бути знятим з виборів
Інші останні Новини України

Заява Генеральної прокуратури Російської Федерації про нібито підтверд ження підозри Володимира Жириновського щодо джерел фінансування кампанії Олексія Навального навряд чи буде мати для опозиціонера серйозні наслідки. Як вважають експерти, для зняття блогера з виборів необхідно політичне рішення, якого до цієї пори не було .

Вірогідність його надходження залежить від того, які мотиви рухали правоохоронцями при ініціюванні чергового розгляду стосовно Навального.

"(Зняти) за іноземне фінансування - ні. У разі політичного рішення - так... Поки політичного сигналу про готовність знімати Навального з виборів ми не отримували. Знову ж, можливі емоційні зриви. Можливі такі несподівані рішення, як це було і з допуском Навального до виборів, і з його звільненням. Але поки натяків на це не було", - заявив "Комерсант FM" голова фонду "Петербурзька політика" Михайло Виноградов.

Він зазначив, що нічого нового заява Генпрокуратури РФ в собі не несе: "Прокуратура не говорить про те, що штаб Навального отримував фінансування, а говорить про те, що Навальному надходило фінансування. Штаб Навального запевняє, що ці гроші відправлялися назад".

Так що на даний момент шанси Навального бути відстороненим від боротьби експерт оцінює як невисокі.

"Поки воно (політичний рішення — примітка редактора nowyny.eu) не представляється мені магістральним. Поки його ймовірність, мені здається, не перевищує 15%", - вважає Виноградов.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1171 | Додав: nowyny | Теги: новини Львів | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]