Пт, 2024-03-29, 10:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 101 102 103 104 105 ... 177 178 »

 

У Варшаві 28 березня проходить спільна сесія парламентів Польщі, України та Литви, на якій, як очікується, ухвалять підсумковий документ, де буде висловлене спільне ставлення до ситуації в Білорусі та на Донбасі.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-03-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Зміни до закону про е-декларування - це крок назад, не вперед, вони повинні бути переглянуті", - написав Хан у Twitter.


 

 

Минулого 2016 року країни Шенгену встановили новий рекорд з видачі мультивіз для українців.


 

 

Кремль використовує військові дії в Україні і Сирії, зокрема, і для випробування нових видів зброї та методів війни.


 

 

Польський уряд виділив 100 мільйонів євро кредитних коштів на модернізацію української транспортної інфраструктури.


 

 

Американський десантний корабель Carter Hall напередодні ввечері зайшов в акваторію Чорного моря.


 

 

При цьому Мігареллі додав, що нинішня ситуації на окупованому Донбасі відрізняється від тієї, яка було кілька тижнів тому.


 

Європейський парламент розглядає сьогодні проект резолюції про становище з українськими в’язнями, яких незаконно утримує Росія на своїй території, а також в окупованому Криму.


 

У Європарламенті планують офіційно закликати Раду ЄС підтримати Україну у розгляді позову проти Росії, що триває у Міжнародному суді ООН.


 

У четвер комітет Європарламенту із громадянських свобод затвердить проект законодавчої резолюції про внесення України до переліку третіх країн, громадянам яких скасовуються візові вимоги.


 

 

Процес може затягнутися на кілька років. Один лише запит на тимчасові заходи для Россії може зайняти від кількох тижнів до кількох місяців.


 

 

Далі, за процедурою, проект рішення про скасування візового режиму для України законодавчий орган ЄС проголосує на пленарному засіданні 5 квітня.


 

У Європарламенті депутати, дипломати та громадські активісти висловили солідарність з Україною на шляху реформ та у протистоянні агресору.


 

Друга палата парламенту Нідерландів схвалила урядовий законопроект про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.


 

 

Він приділив особливу увагу підготовці до боротьби з такою тактикою і зброєю, яку РФ використовувала у вторгненні в Україну.