Пт, 2024-03-29, 10:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 102 103 104 105 106 ... 177 178 »

 

Національна спілка журналістів України висунула кандидатуру незаконно затриманого в Москві Романа Сущенка на здобуття Всесвітньої премії ЮНЕСКО - "Гільєрмо Кано за внесок у справу свободи преси".

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-02-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

До знищення польських місць пам'яті в Україні й українських в Польщі причетна третя сторона, яка хоче посварити обидва народи.


 

500 американських військових разом з технікою та озброєнням прибудуть у румунський порт на Чорному морі, щоб посилити оборонні можливості НАТО у Східній Європі.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін на наступному тижні зустрінеться з міністрами закордонних справ країн "нормандського формату" – Німеччини, Франції та РФ.


 

 

У четвер 9 лютого Рада міста Варшави проголосувала за надання імені Василя Стуса скверу в центрі столиці Польщі.


 

 

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер вважає, що Україна до літа отримає безвізовий режим з країнами Європейського союзу.


 

 

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook директор Центру демократії та верховенства права Тарас Шевченко, який також летить цим літаком у Брюссель.


 

 

Європейський комісар з переговорів щодо розширення та Європейської політики сусідства Йоханнес Ган застеріг Україну від проведення дострокових виборів.


 

 

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель запевнила президента Петра Порошенка в тому, що не допустить жодних геополітичних угод щодо України, які ігнорують позицію Києва.


 

 

Україна закликала держави-члени Ради Європи вплинути на Росію для повного виконання Мінських домовленостей, повідомили у постійному представництві України при РЄ.


 

 

Законопроект для ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС подано в парламент Нідерландів. Про це повідомляється на сайті Нижньої палати парламенту Нідерландів.


 

Дания с 1 февраля начнет реализацию "Антикоррупционной инициативы ЕС в Украине", сообщил министр иностранных дел Дании Андерс Самуэльсен.


 

 

Президент Петро Порошенко обговорить із канцлером Німеччини Ангелою Меркель під час візиту до Німеччини як змусити Росію виконувати Мінські домовленості.


 

 

Посол Канади в Україні Роман Ващук передав десять автомобілів швидкої допомоги представникам медичних закладів з різних областей України, які були придбані за кошти канадських благодійників.


 

 

Геращенко заявила, що українська делегація робить усе для того, щоб привернути увагу світу і ПАРЄ до порушення прав дітей на окупованому Донбасі.