Пт, 2024-04-19, 17:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 104 105 106 107 108 ... 177 178 »

 

 

Вирішення проблеми ратифікації Угоди про асоціацію з Україною буде знайдено вже в найближчі дні, переконаний посол ЄС в Україні Х’юго Мінгареллі.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Нідерланди пригрозили відмовитися від ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, наполягаючи на тому, щоб угода не давала Україні оборонних гарантій і не була кроком до членства в ЄС.


 

 

Міністр закордонних справ Павло Клімкін запевняє про зняття всіх політичних перешкод для скасування візового режиму для України.


 

 

Європейський суд аудиторів вважає, що підтримка Євросоюзу Україні мала обмежений вплив і, незважаючи на імпульс для реформ, досягнуті результати залишаються "крихкими".


 

 

Украина рассчитывает, что к саммиту Европейского совета, который состоится 15-16 декабря в Брюсселе (Бельгия), Нидерланды подготовят свои предостережения.


 

Колишні державні діячі та лідери України, Литви, Латвії, Естонії, Молдови, Польщі, Бєларусі та Росії підписали угоду про створення нової платформи на базі країн Балтійсько-Чорноморського регіону.


 

 

Офіційний сайт Європейського парламенту опублікував прогноз дати розгляду механізму призупинення безвізового режиму. За припущеннями служб ЄС, це може відбутися 18 січня 2017 року.


 

 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій перебуватиме у понеділок, 28 листопада з візитом у Литовській Республіці.


 

 

Країни Європейського союзу на 99% узгодили текст угоди про механізм призупинення дії безвізового режиму, а питання, що лишилися, не мають надвеликої політичної ваги.


 

 

Те, що Європарламент досі не розглянув питання про надання безвізового режиму Україні, є внутрішньою проблемою Євросоюзу. Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.


 

 

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер оптимістично налаштований, що Україні скасують візовий режим з ЄС до кінця року.


 

 

Віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон обговорив із головою Представництва ЄС в Україні Юґом Мінґареллі питання безвізового режиму і реформування енергетичного сектора України.


 

Республіка Хорватія в рамках активізації відносин з Україною готова поділитися з Україною досвідом гармонізації законодавства зі стандартами Європейського Союзу.


 

 

Зараз розпочнуться консультації із формальної законодавчої пропозиції щодо того, у який спосіб Україна отримає безвізовий режим із Європейським Союзом.


 

 

Європарламент готовий до скасування візового режиму для українців для того, аби підтримати реформи та подальший економічний розвиток України.