Ср, 2024-04-24, 22:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 105 106 107 108 109 ... 177 178 »

 

 

Європарламент готовий до скасування візового режиму для українців для того, аби підтримати реформи та подальший економічний розвиток України.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-11-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Екс-прем’єр-міністр України Арсенiй Яценюк упевнений, що як Німеччина, так i нова адміністрація США продовжать підтримку нашої держави. Про це вiн сказав пicля зустрiчi з канцлером ФРН Ангелою Меркель у Берлiнi 14 листопада.


 

Євродепутати звернулися до високого представника ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріки Могеріні з проханням посприяти вирішенню справи викраденого у Москві журналіста "Укрінформу" Романа Сущенка.


 

Заступник міністра закордонних справ України з питань євроінтеграції Олена Зеркаль та голова Представництва Євросоюзу в Україні Юґ Мінґареллі на зустрічі в середу обговорили перспективу якнайшвидшого введення безвізового режиму для українців.


 

 

Україна в рішенні про скасування візового режиму з Євросоюзом стала заручницею суперечок у питанні візової лібералізації для Туреччини.


 

 

Парламент Нідерландів погодився надати уряду додатковий час на пошук рішення щодо ситуації із ратифікацією Угоди про асоціацію України з ЄС.


 

 

Франція повинна негайно втрутитися в ситуацію і проявити свою позицію з приводу неправомірно затриманого у Москві журналіста "Укрінформу" Романа Сущенка.


 

 

В Україні відкриється офіс з надання послуг у сфері розвитку, гуманітарної діяльності та підтримання миру за підтримки уряду України і Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС).


 

 

Президент України Петро Порошенко в п'ятницю провів телефонні розмови з президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером.


 

Група депутатів польського Сейму прийняла заяву щодо переслідування в Росії кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка і журналіста Радіо Свобода у Криму Миколи Семени.


 

 

Представники Сил Оборони Естонської Республіки відвідали з робочим візитом Центр розмінування Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ.


 

 

Уряд Нідерландів не має жодних додаткових політичних умов у питанні завершення процесу скасування візових вимог для українських громадян.


 

Верховна Рада України підтримала "Звернення до держав-членів Європейського Союзу, парламентів іноземних держав, парламентських асамблей та міжнародних організацій щодо завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію.


 

 

Польща і Україна ведуть переговори щодо створення нового гелікоптера на потужностях підприємств двох країн. Про це заявив міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич.


 

 

Лидеры Германии и Франции согласились на дорожную карту минских соглашений, которую предложил украинский президент.