Чт, 2024-04-18, 17:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 109 110 111 112 113 ... 177 178 »

 

Заступник Глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв та помічник Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд обговорили стан імплементації Мінських домовленостей.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-06-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Питання про введення в окупованих районах Донбасу збройної поліцейської місії ОБСЄ на засіданнях групи з питань безпеки Тристоронньої контактної групи по мирному врегулюванню ситуації не обговорюється.


 

 

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко вирушила до Страсбурга, де вперше візьме участь в сесії Парламентської асамблеї Ради Європи.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у четвер 16 червня зустрівся із сенатором США Джоном Маккейном. Про це повідомляє урядовий портал.


 

Західні дипломати приєдналися до учасників маршу за права сексуальних меншин у центрі Києва і, після того як подія завершилася переважно без інцидентів, відзначили прогрес України в захисті прав геїв.


 

Європейська комісія "За демократію через право" (Венеціанська комісія) на своєму засіданні в суботу 11 червня ухвалила рішення щодо законодавчої норми, яка дозволяє партіям "підчищати" партійні списки вже після виборів.


 

 

Країни Євросоюзу перенесли ухвалення рішення щодо надання безвізового режиму для України, Грузії та Косова на вересень.


 

Посольство України у Франції закликає французький уряд зберегти "твердість" у питанні збереження санкцій, запроваджених проти Російської Федерації. Про це йдеться в повідомленні посольства на офіційній сторінці в Twitter.


 

Литовсько-польсько-українська бригада розпочала роботу у навчаннях "Анаконда-2016", що відбуваються на території Польщі. Як повідомляє міністерство оборони України, бригада розпочала польовий вишкіл за сценарієм операцій зі стабілізації в рамках "Анаконда-2016" на полігоні Нова Демба.


 

Урядовий офіс з питань європейської інтеграції підготував й оприлюднив звіт про виконання порядку денного асоціації та Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом за січень-травень 2016 року.


 

 

У Польщі триває робота над зміною умов праці для іноземців. Як передає "Польське радіо", чиновники мають намір зрівняти заробітні плати найманих робітників з-за кордону і поляків.


 

 

Російська Федерація готова погодитися на те, щоб працюючі в зоні АТО представники місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) мали особисту зброю.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ході зустрічі з представниками Конгресу США закликав до збереження застосованих проти Росії санкцій.


 

Допомога ключових кредиторів України - Міжнародного валютного фонду і Світового банку дозволили українському уряду і Національному банку відновити макроекономічну стабільність в умовах анексії Криму і війни на сході країні.


 

 

Верховна Рада звернулася до Європейського парламенту, Ради ЄС, Європейської Комісії, парламентам та керівництву держав-членів Євросоюзу про запровадження безвізового режиму для громадян України.