Ср, 2024-04-24, 12:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 177 178 »

 

В Єврокомісії пропонують продовжити санкції щодо Росії за приєднання Криму та Севастополя до 23 червня 2020 року.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2019-06-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Палата представників Конгресу США представила законопроект, який передбачає посилення підтримки суверенітету і територіальної цілісності України.


 

Кубілюс вважає, що у 2027 році, коли Литва вдруге стане головуючою в ЄС країною, можливо ухвалення рішення про майбутнє членство України.


 

 

Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе висловила занепокоєння.


 

 

Онлайн-петиція на сайті німецького Бундестагу, яка пропонує депутатам визнати геноцидом Голодомор 1932-1933 років, набрала мінімально необхідну кількість.


 

"Якщо ж Москва вирішить ігнорувати це рішення, то ми будемо просувати ідею запровадження нових - гамбурзьких - санкцій щодо Росії".


 

"Демократичний розвиток України контрастує з сусідньою Росією і демонструє, що кампанія Москви з дестабілізації України провалюється".


 

"ООН не должны толерировать присутствие РФ в Совете Безопасности, пока те не вернутся к системе международного права.


 

 

Бюджетні проекти на наступний рік, які зараз розглядаються Конгресом США, передбачають збільшення підтримки України в оборонній сфері.


 

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс виступив проти повернення Росії в ПАРЄ, оскільки вона продовжує агресію проти України.


 

 

"Глава держави подякував польській стороні за незмінну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.


 

 

Вашингтон сподівається на те, що Москва зможе домовитися з новою владою в Україні і звільнить українських моряків.


 

 

Ратифікація цих змін і доповнень відкриє для України можливість глибшої правової та інфраструктурної інтеграції в галузі енергетики.


 

Євросоюз отримав від представників команди Володимира Зеленського сигнал про необхідність змін у торгівельну частину Угоди про асоціацію.


 

 

Уряд Чехії вважає, що ЄС має надати "стратегічну перспективу" трьом державам Східного партнерства, включно з Україною.