Чт, 2024-04-25, 21:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 177 178 »

 

 

До Одеського морського порту зайшов ракетний есмінець ВМС США Donald Cook, який минулого тижня увійшов у Чорне море.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2019-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент України Петро Порошенко привітав естонців із Днем Незалежності.


 

Про це заявила президент Литви Даля Грибаускайте на спільній прес-конференції в Любліні з українським та польським колегами.


 

Доповідь прокурора Міжнародного кримінального суду визнала конфлікт у Криму та на Донбасі збройним конфліктом між Росією та Україною.


 

 

До 5-ї річниці протестів на Майдані німецькі "Зелені" підтримали громадянське суспільство України та закликали уряд боротися з корупцією.


 

 

Туск похвалив зусилля України із проведення ефективних, за його словами, реформ, і відзначив особисту роль Порошенка.


 

 

Віце-президент США Майкл Пенс запевнив президента України Петра Порошенко у тому, що Вашингтон не буде зменшувати підтримку Києва у протистоянні з РФ.


 

Президент України Петро Порошенко та федеральний канцлер Німеччини Ангела  Меркель обговорили питання запобігання російському втручанню у президентські вибори в Україні.


 

 

Навчання проходитимуть в Одеській, Миколаївській і Херсонській областях і в північно-західній частині Чорного моря.


 

За період, коли була затверджена дорожня карта законодавчого забезпечення виконання угоди про асоціацію з ЄС, Верховна Рада України ухвалила 12 законів.


 

 

Президент США Дональд Трамп дав вказівку вирішити питання зі зміною статуту НАТО в зв'язку зі складнощами вступу України через агресією Росії.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 13-14 лютого відвідає Польщу, де візьме участь у міністерській конференції.


 

Постпред Німеччини в ООН Крістоф Гойсґен підкреслив, що російські солдати досі окупують Донбас і  Крим.


 

 

Росія вже упродовж чотирьох років порушує Мінські угоди.


 

 

13 країн Європейського Союзу із 28-ми підтримали ідею Румунії змінити загальноєвропейське законодавство, ускладнивши Росії проникнення.