Чт, 2024-04-25, 13:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 74 75 76 77 78 ... 177 178 »

 

Президент Парламентської асамблеї НАТО Раса Юкнявічене переконана, що Україна та Грузія мають стати повноправними членами Альянсу.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністри закордонних справ ЄС обговорили конкретні заходи у зв’язку з діяльністю РФ в Азовському морі.


 

Зазначається, що Україна і США "підкреслили потребу посилення спроможності України протидіяти російській агресії".


 

"Україна є центром геополітичної боротьби за майбутнє Європи", - наголосив представник американської адміністрації під час виступу на Форумі з нагоди 85-ї річниці вшанування Голодомору-Геноциду.


 

Міжпарламентська асамблея трьох країн також засудила ескалацію військового конфлікту в Україні з боку Російської Федерації та мілітаризацію Азовського моря.


 

У Києві відбувся другий ленд-арт проект #PL100 з нагоди 100-ї річниці відновлення незалежності Польщі за участі посла Польщі Яна Пєкло.


 

Єврокомісар з питань розширення та політики сусідства Йоганнес Ган передав прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману звіт про імплементацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС за 2018 рік.


 

Глава МЗС Литви Лінас Лінкявічюс вважає, що за допомогою «виборів» на окремих територіях Донецької і Луганської областей Кремль продовжує дестабілізувати ситуацію на сході України.


 

"З нагоди 100-річчя відновлення незалежності бажаю дружній Польщі миру, добробуту і процвітання!", - заявив президент Петро Порошенко.


 

Фінансові санкції проти Росії, оголошені Міністерством фінансів США 8 листопада, вперше на офіційному рівні визнали, що Росія має повний контроль над ситуацією в окупованих районах сходу України.


 

 

Європейський Союз вважає проведення "виборів" у "ЛНР" та "ДНР" незаконними та не визнаватиме їх результатів.


 

Німеччина передала ДСНС України обладнання для сфери цивільного захисту загальною вартістю 653 тисячі євро.


 

Єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Йоганнес Ган заявив, що Національне антикорупційне бюро України демонструє добрі результати роботи.


 

 

Єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Йоганнес Ган вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні.