Пт, 2024-03-29, 02:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 75 76 77 78 79 ... 177 178 »

 

Десятое заседание украинско-немецкой группы высокого уровня состоится в Берлине в конце ноября, сообщил президент Украины Петр Порошенко.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-11-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Під час сьогоднішньої зустрічі з канцлером Ангелою Меркель президент Петро Порошенко заявив, що Київ розраховує на єдність і солідарність Європи з Україною.


 

НАТО призупинило практичне співробітництво з Москвою у 2014 році через анексію Криму та постійну дестабілізацію Росією східної України.


 

Ситуація в Азовському морі та Керченській протоці буде новою темою у двосторонніх перемовинах канцлерки Німеччини Ангели Меркель з президентом України.


 

 

Президент поблагодарил международных партнеров за твердую солидарность с Украиной.


 

Приглашение украинской стороной кораблей Североатлантического Альянса для проведения учений в акватории Азовского моря может усугубить конфликт.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель відвідає Київ у четвер, 1 листопада, й обговорить із президентом України Петром Порошенком, зокрема, Мінські домовленості.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, що у документі про захист нацменшин буде закладено підтримку українців в Угорщині.


 

 

Євросоюз може більше тиснути на владу України для прискорення реформ у нашій державі.


 

У Раді Європи розпочався процес відбору кандидатів на посаду нового Генерального секретаря організації.


 

Україна буде однією з 5 країн-партнерів НАТО, які візьмуть участь у навчаннях Trident Juncture з 25 жовтня до 7 листопада цього року.


 

"Посли країн "Великої сімки" схвалюють досягнуту між МВФ та українською владою домовленість на рівні фахівців про нову програму у форматі stand-by.


 

Руководство Канады поддерживает позицию о необходимости усиления санкционного давления на Россию.


 

 

Этот вопрос обсуждался на встрече генсекретаря НАТО Йенса Столтенберга и главы МИД Украины Павла Климкина.


 

 

Україна не перегляне ухвалене освітнє законодавство і не відмовиться від намірів принести "більше України" на Закарпаття.