Пт, 2024-03-29, 10:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 177 178 »

 

 

Україна ні в якому разі не повинна відмовлятися від використання Організації Об'єднаних Націй як майданчика для відстоювання національних інтересів.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-09-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Посольство США закликало Москву поважати суверенітет України в зверненні з нагоди Міжнародного дня миру.


 

 

НАТО може створити Росії серйозні військові проблеми, якщо Москва продовжить нагнітати обстановку в Чорному і Азовському морях.


 

 

НАТО офіційно визнало прагнення України отримати повноцінне членство в Альянсі і надало статус країни-аспіранта.


 

 

7 вересня бойовики на окупованих територіях Донецької та Луганської областей призначили на 11 листопада «вибори».


 

 

Уряд України наразі не вважає за потрібне подачу заявки про приєднання до Європейського союзу і зосередиться на виконанні Угоди про асоціацію.


 

 

Предусматривается финансовая помощь Украине на проведение военных учений, предоставление военного оснащения, летальных видов вооружений и логистики.


 

Державне прийняття з нагоди святкування 27-річчя незалежності України та 100-річчя українсько-німецьких дипломатичних відносин спричинило справжній дипломатичний тріумф.


 

Восьме засідання Парламентського комітету асоціації Україна – Європейський Союз (ПКА) проходитиме 17 – 21 вересня в Україні – у Києві, Львові та Івано-Франківську.


 

Головною умовою для України отримання коштів ЄС в рамках четвертої програми макрофінансової допомоги є запуск автоматичної перевірки декларацій чиновників.


 

 

У четвер, 13 вересня, у Києві розпочне роботу триденна щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES).


 

 

В четвер 13 вересня в Києві розпочнеться триденна щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES).


 

Віце-президент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс 13-14 вересня прибуде до Києва, де візьме участь у підписанні меморандуму про макрофінансову допомогу Україні.


 

 

Міністерство закордонних справ України підтримало висновки Великої Британії про причетність РФ до здійснення хімічних атак в британських Солсбері та Еймсбері.