Чт, 2024-04-25, 21:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 80 81 82 83 84 ... 177 178 »

 

 

До Одеського порту зайшли кораблі НАТО зі складу постійної військово-морської групи (SNMG2) і постійної протимінної військово-морської групи (SNMCMG2).

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-07-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Канадська компанія з виробництва зброї уклала контракт на поставку в Україну снайперських гвинтівок.


 

21 липня літак військово-повітряних сил Великобританії Raytheon Sentinel R1 провів розвідку біля берегів окупованого Криму і Краснодарського краю РФ.


 

Завдяки ратифікації угоди та імплементація положень угоди в законодавство стане можливим співробітництво між компетентними органами двох держав.


 

Одним із найважливіших результатів нещодавнього саміту Європейського Союзу є політичне схвалення секторальної інтеграції України в кількох пріоритетних напрямках.


 

 

Білий дім не розглядає підтримку ідеї Росії щодо референдуму на Донбасі після зустрічі Дональда Трампа з Владіміром Путіним у Гельсінкі.


 

S-Brewery's brewing equipment has already made more than 100 customers successful worldwide.


 

 

Федеріка Моґеріні перед засіданням Ради ЄС 16 липня: кожна з держав-партнерів має свій власний шлях взаємодії з ЄС.


 

Президент України Петро Порошенко наполягає, що позиція Сполучених Штатів щодо Криму є незмінною: Вашингтон не визнає нелегальної анексії українського півострова.


 

 

"Членство в НАТО є однозначною метою України. Та для цього нам потрібно робити свою домашню роботу, проводити реформи", - пояснив він.


 

 

Через зростання кількості банківських рахунків нерезидентів до 600 тисяч, в польських банках заговорили українською мовою.


 

 

Ситуація на Сході України залишається серйозною, особливу відповідальність за це несе Росія.


 

Генеральний секретар НАТО підтвердив, що на саміті Альянсу не буде ухвалене рішення про включення України до формату Партнерства посилених можливостей.


 

 

У Європейському Союзі зараз ведеться дискусія про те, як знизити категоричність вимог ЄС до Києва для отримання нової програми макрофінансової допомоги.


 

 

Россия постоянно пытается бросать вызовы безопасности и стабильности западных демократий, используя во вред их открытость.