Пт, 2024-03-29, 14:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 81 82 83 84 85 ... 177 178 »

 

Власти США по-прежнему считают Крым территорией Украины, несмотря на попытки различных СМИ интерпретировать позицию американского президента Дональда Трампа иначе.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-07-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Незаконна анексія Криму Росією залишається одним із основних дестабілізуючих факторів і загроз безпеки у Європі.


 

56% поляків виступають за прийняття біженців з українських територій, які зачепив збройний конфлікт. Водночас 35% - проти цього.


 

 

Переговори України, Росії та Євросоюзу мають бути сфокусовані на встановленні термінів нової угоди й основних параметрів транзиту.


 

Верховна Рада закликає інституції Європейського Союзу сприяти максимальному використанню можливостей інтеграції України у внутрішній ринок ЄС та розробити нову стратегію підтримки Києва.


 

На ХХ саміті Україна-ЄС у Брюсселі сторони обговорять імплементацію Угоди про асоціацію, виконання Мінських домовленостей та підтримку держави в умовах російської агресії.


 

У рамках створення Єдиної системи авіаційної безпеки та захисту Міністерства внутрішніх справ України МВС запускає набір і підготовку пілотів нової авіаційної служби.


 

 

Про це заявив після проведення зустрічі в середу у Вашингтоні Голова Верховної Ради України Андрій Парубій.


 

 

Делегация Украины в Парламентской ассамблее Совета Европы отказалась посетить ежегодный прием у генерального секретаря Совета Европы Турбьерна Ягланда.


 

 

 

Засідання комітету, який займається поверненням РФ до ПАРЄ, завершилось нічим, але небезпека залишається.


 

Для виділення коштів Україні одностайності не потрібно було, достатньо було двох третин голосів.


 

 

Протягом наступних п’яти років Данія виділить на підтримку України 530 млн данських крон (2,2 млрд гривень).


 

 

Делегація України порушуватиме на сесії ПАРЄ питання незаконного утримання Росією Олега Сенцова, Романа Сущенка та інших українських політичних в’язнів.


 

Метою заходу є розгляд випадків застосування хімічної зброї в Сирії, Іраку, Малайзії і Великобританії.


 

 

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс у п’ятницю прибув на Луганщину.